Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Sutra počinje glazbeni spektakl na stadionu Šubićevac!

Sutra počinje glazbeni spektakl na stadionu Šubićevac!

Rekordan interes za prvi koncert festivala Šubićevac live uz Tonyja i Ninu

Odbrojavanje do koncertnog spektakla Šubićevac live uz Tonyja i Ninu završava sutra! Dvije najveće domaće pjevačke zvijezde u subotu, 6. srpnja otvaraju glazbeni festival Šubićevac live koncertom koji će na stadionu Šubićevac započeti u 21 sat.

Zbog izuzetno velikog zanimanja publike, organizatori iz HNK Šibenik upravo su u prodaju pustili novi kontingent VIP Gold ulaznica za najvjernije fanove popularnih izvođača, a otvorili su i novo prodajno mjesto na blagajni stadiona Šubićevac, na zapadnoj tribini, gdje se ulaznice mogu kupiti danas do 16 sati, a sutra, na dan koncerta, cijeli dan do početka koncerta.

Uz to, ulaznice se i dalje mogu kupiti u prodajnoj mreži Eventima i online na platformi Eventima po cijeni od 25 EUR za standardne ulaznice, dok VIP ulaznice dolaze u tri kategorije: VIP Silver: 35 EUR, VIP Gold: 45 EUR te VIP Platinum: 200 EUR, koje uključuju all-inclusive užitak s neograničenom hranom i pićem i backstage pristupom.

Koncertni spektakl Tonyja i Nine počinje u 21 sat, a ulazi otvaraju se od 19.30 sati.

Prodaja ulaznica kao i ulaz za sve kategorije odvijat će se na blagajni zapadne tribine, gdje se nalazi i označeni punkt s VIP narukvicama i popisom za VIP Platinum goste, te dobitnike nagradnih igara i ostalih dodijeljenih ulaznica.

VIP Platinum gosti moći će ući i s istočne strane, gdje će se također nalaziti punkt s popisom za VIP Platinum kategoriju.

Ne propustite uživati u zajedničkom koncertu moćnih vokala Tonyja Cetinskog i Nine Badrić na velikom koncertnom otvorenju festivala Šubićevac live!

Vaša reakcija na temu