Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dario Njavro / HRT THE VOICE Splićanke Adrijana Vidović i Albina Grčić prošle dalje

THE VOICE Splićanke Adrijana Vidović i Albina Grčić prošle dalje

Albina se rasplakala od sreće, a suze nije mogla sakriti ni Vanna

Večeras smo u The Voice Hrvatska vidjeli nastupe preostalih natjecatelja u Nokautima, ali i nastupe onih koji su u prošle dvije emisije ili večeras izborili drugu priliku i još jednim nastupom pokušali izboriti nastup u dvobojima. Nove suze, intenzivne emocije i mentorske muke obilježile su i večerašnju emisiju u kojoj su prvi nastupali natjecatelji Tima Vanna. Vanna je objavila da u timu put u The Voiceu nastavlja Filip Rudan, a ispali Tin Šarić, dok je Mia Reba dobila drugu priliku.

Karla Ban, Karla Ana Sabljak i Bernarda Bobovečki tri su natjecateljice koje su večeras nastupile u Timu Ivan. Ivan Dečak je objavio da u nastavak natjecanja vodi Karlu Anu. Potom je morao objaviti hoće li preostale dvije natjecateljice po drugu priliku ili će jedna od njih napustiti show. Drugu priliku dao je Bernardi Bobovečki, a Karli se zahvalio.

Bruna Levar, Stela Šmit i Adrijana Vidović tri su natjecateljice preostale u Timu Massimo za večerašnji nastup, a Massimo je rekao da je s njih tri nekako najzadovoljniji. Massimo se suočio s odlukama i objavio da će upravo Splićanka Andriana nastaviti s njim dalje. Uslijedila je odluka o tomu tko će napustiti natjecanje. Kako je ovdje riječ o pjevačkom natjecanju natjecanje je gotovo za Stelu, objavio je Massimo i naveo na kraju da Brunu vodi dalje u natjecanje.

- Odslušat ću ih i onda odlučiti - najavio je Davor Gobac nastupe svojih natjecatelja, potvrđujući da izvedbe u nokautima razbiju sve moguće procjene koje su možda postojale za vrijeme priprema. 

Nastupili su Domagoj Olujić, Tea Lovreković i Aleksandar Baić. Odlučio je da u nastavak povede Aleksandra, a Domagoju se zahvalio na sudjelovanju. Gobac je prilično teško podnio odlučivanje pa su ga kolege mentori bodrili i snažili potvrđujući mu da su njegove odluke potpuno ispravne.

Nakon što su završili nokauti svih timova uslijedilo je pripetavanje, odnosno nastupi natjecatelja kojima su mentori dali drugu priliku za nastavak natjecanja i mogućnost da još jednom izvedu pjesmu kako bi mogli donijeti konačnu odluku. Prvi su nastupili Maria Florencia Celani i Ivo Kralj iz tima Massimo. U pripetavanju je bila bolja Maria Florencia, a Solinjanin je napustio show.

Kao da večeras nije bilo dovoljno šokova, evo ih još, najavio je Davor Gobac nastup svojih dviju natjecateljica koje su nastupile u pripetavanju, Dore Juričić i Ive Islambegović.  Gobac ih je nakon izvedbi primio za ruke kao sudac boksačkog meča, pogledao u strop, te zavapio: 'Bože, oprosti', i podignuo u zrak Dorinu ruku i time donio svoju konačnu odluku.

'Molim vas otpjevajte to najbolje što znate', preporučila je Vanna Albini Grčić i Miji Reba koje su borile za ostanak u showu. 'Kako sam i najavila, zasebne se i neusporedive jedna s drugom', kazala je Vanna i objavila da u nastavak showa ide Splićanka Albinu koja se rasplakala od sreće, a suze nije mogla sakriti ni Vanna.

Iz tima Ivan nastupile su Ines Nožica i Bernarda Bobovečki

'Ovo je jako stresna situacija, a mi sada možemo samo reći što želimo dalje u svojemu timu', kazao je Ivan i objavio da u nastavak natjecanja vodi Bernardu.

Tako su završili Nokauti u koje je ušlo 40 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za mentorsku naklonost na Audicijama. Sada ih je 24-oro, po šestoro u svakom timu. Sljedeće subote gledat ćemo Dvoboje u kojima će njih šestoro nastupiti s po tri dueta. Mentori će odlučiti koga vode dalje i koga će preuzeti iz drugih timova, a nakon završetka emisije bit će poznata imena 16 natjecatelja koji će nastupiti u emisijama uživo kada će se u odlučivanju mentorima pridružiti i gledatelji.

Vaša reakcija na temu