Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot TUŽNA VIJEST Umro je Rajko Dujmić

TUŽNA VIJEST Umro je Rajko Dujmić

Prošlu srijedu je doživio tešku prometnu nesreću

Umro je Rajko Dujmić. Prije nekoliko dana je imao tešku prometnu nesreću, a umro je u bolnici.

Skladatelj i nekadašnji vođa benda Novi fosili Rajko Dujmić (65) prošlu je srijedu teško stradao kada je kod Ravne Gore izgubio nadzor nad vozilom i sletio u provaliju te je smješten u jedinicu intenzivnog liječenja riječkoga Kliničkoga bolničkog centra.

Policijska uprava primorsko-goranska je izvijestila, ne navodeći identitet, da je 65-godišnji vozač osobnog automobila Volkswagen Tiguan zagrebačkih registracijskih oznaka u Ravnoj Gori sletio s kolnika.

Utvrđeno je da je oko 17.15 u Ulici Kosa u ovom goranskom mjestu, u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom te pao u provaliju dubine oko 11 metara. Zbog zadobivenih ozljeda je prevezen u KBC Rijeka, izvijestila je policija. U vozilu je bio sam.

Vaša reakcija na temu