ULAZNICE U PRODAJI Ana Oxa na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila

ULAZNICE U PRODAJI Ana Oxa na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila

Cijena je 380 kuna, a mogu se kupiti od danas

Anna Oxa će na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila nastupiti 30. srpnja. Informaciju je nedavno objavila i sama pjevačica koju zbog unikatnog, moćnog vokala i emotivne interpretacije često nazivaju 'Glas i srce'. Nema sumnje da će ambijent tvrđave dati novu dimenziju njenoj izvedbi i šibenskoj publici priuštiti jedinstven doživljaj.

Talijanska glazbena ikona svojim umijećem i karizmom intrigira publiku od samih početaka svoje karijere. Debitantskim nastupom na prestižnom talijanskom festivalu San Remo, sa samo 17 godina, osvojila je drugo mjesto pjesmom 'Un emozione da poco', što je lansiralo njenu glazbenu karijeru. Kritika ju je tada prepoznala kao talentiranu i intrigantnu pjevačicu, potpuno drugačiju od ostalih na sceni. 

Tijekom karijere postala je svojevrsno zaštitno lice festivala, koji je ostao obilježen njenim hitovima 'È tutto un attimo', 'Ti lascerò', 'Senza pietà', te stiliziranim i zanimljivim nastupnima. Zbog ekstravagantnog izgleda i snažnog vokala pošlo joj je za rukom da izazove veliko zanimanje kako obožavatelja, tako i šire publike. Do sada je objavila brojne albume na kojima su se našle uspješnice 'A lei', 'Donna con te', 'La Mia Anima D'uomo'. Godine 2000. na albumu 'L'eterno movimento' okrenula se etno melosu, inspiriranom njenim albanskim korijenima, čime je pokazala svoju svestranost. Narednih godina okrenula se eksperimentiranju glasom i aranžmanima, što je do posebnog izražaja došlo u njenom nastupu na San Remu 2006. pjesmom 'Processo a me stessa', te albumom 'Proxima' iz 2010. godine. Kombinacija orkestralnog zvuka i ritma obilježenog etno elementima neodoljivo podsjeća na ono što danas glazbena kritika prepoznaje kao world music. Jedinstvena i autentična, Oxa ne prestaje plijeniti pažnju glasom i stilom, u što se možete uvjeriti i sami ovog ljeta.

Ulaznice po cijeni od 380 kuna dostupne su na prodajnim mjestima šibenskih tvrđava: u City Pointu, na blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone te online u sustavima Eventim i Croatia Tickets, do 30. lipnja.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14