Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Valerio Baranović ULTRA EUROPE: Domaći ELECTOR izvođači nastupaju uz najveća svjetska imena današnjice!

ULTRA EUROPE: Domaći ELECTOR izvođači nastupaju uz najveća svjetska imena današnjice!

Ljubitelji elektroničke glazbe će uživati na Parku mladeži

Park mladeži u Splitu će ove godine ugostiti neke od najuzbudljivijih izvođača od kad je Ultra music festivala u Hrvatskoj. Velika vijest je da će od 12. do 14. srpnja uz njih nastupati i najbolji domaći DJ-evi koji su po svojoj glazbi i umijeću prepoznati u cijelome svijetu. 

Osim u svijetu, prepoznati su i od strane domaće struke koja ih je nagradila ELECTOR nagradama, a na najbolji mogući način će već ovoga srpnja nastupima potvrditi svoje zasluge, kvalitetu i nagrade koje su primili ove ili proteklih godina.

Predstavnici domaće DJ scene će nastupati pred zastavama cijeloga svijeta na ovogodišnjem jubilarnom 10. izdanju budući da su organizatori potvrdili kako su ulaznice prodane u više od 120 zemalja. 

Priliku za nastup izvođači su dobili zahvaljujući izuzetnoj podršci domaćim umjetnicima i suradnji Ultre s Hrvatskim društvom skladatelja i njegovom službom HDS ZAMP te Uredom za izvoz glazbe Hrvatska. Na ULTRI će nastupiti ova sjajna imena: DJ Jock (proglašen ELECTOR DJ-em 2023. godine prema izboru publike), Elena Mikac (new S(e)lector 2022.), Tomo in der Mühlen (međunarodno poznati DJ i producent), Korak (new S(e)lector 2023.) te Lalita Kali (poznata techno DJ-ica i producentica).

Ljubitelji elektroničke glazbe imat će tako priliku uživati u nastupima domaćih DJ-a koji su definitivno bok uz bok samome svjetskom vrhu, a nastupi domaćih DJ-a još je jedan u nizu dokaza da je hrvatska elektronička scena jedna od rijetkih scena koja konkurira kvalitetom i kvantitetom na europskom i svjetskom tržištu. 

Dobar je to poticaj za struku i dobar pokazatelj značaja nagrade poput ELECTOR-a koja ulaže energiju i vrijeme u praćenje rastuće elektroničke scene s međunarodnim potencijalom. 

Vaša reakcija na temu