Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
UTIŠALA GLASINE Danijela Martinović progovorila o odlasku iz showa 'Zvijezde pjevaju'

UTIŠALA GLASINE Danijela Martinović progovorila o odlasku iz showa 'Zvijezde pjevaju'

Dio gledatelja za situaciju optužio Marka Tolju...

Mnogi gledatelji ostali su poprilično razočarano vijesti kako ove subote u showu 'Zvijezde pjevaju' neće biti jedine ženske članice žirija, popularne pjevačice Danijele Martinović, koja je svojom nježnošću osvojila srca publike ispred malih ekrana, a afirmativnom komunikacijom iz sezone u sezonu ohrabruje natjecatelje.

I sama pjevačica više je puta istaknula koliko uživa biti dio projekta 'Zvijezde pjevaju'. 'Uživam raditi u dobroj sinergiji s kolegama, gledati sudionike kako napreduju, dati im poneki savjet i ohrabrenje, a posebno me raduje što ova emisija može okupiti cijelu obitelj ispred ekrana i što sve generacije uživaju u njoj', rekla je pjevačica ranije u razgovoru za HRT.

Nju će ove subote mijenjati cijenjeni skladatelj Nikša Bratoš, kojemu to nije prvi put da pjevačicu mijenja u showu Zvijezde pjevaju. Upravo zato, Dnevno.hr je kontaktirao Danijelu kako bi provjerili jesu li nagađanja o njenom odlasku iz showa istinita ili je tek riječ o privremenoj zamjeni kako je to bilo ranije.

I dok je dio gledatelja išao toliko daleko da su čak optužili Marka Tolju za odlazak Danijele Martinović ih showa, pjevačica je potvrdila kako je riječ o kratkotrajnoj zamjeni te da nema govora o nikakvom njenom naglom odlasku niti problemima.

'Nema, nema nikakvih problema, sve je u najboljem redu', potvrdila nam je pjevačica, a na pitanje kada ju ponovno možemo gledati u showu, radosno je otkrila: 'Vidimo se u finalu!'.

Podsjetimo, Danijela Martinović priprema se i za koncert koji će se u svibnju održati u Lisinskom, a osim toga, gradi kuću sa svojim životnim partnerom.

Vaša reakcija na temu