Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Albert Kazi FOTO/VIDEO: ZADNJA VEČER ULTRE Spektakularna završnica u Parku mladeži

FOTO/VIDEO: ZADNJA VEČER ULTRE Spektakularna završnica u Parku mladeži

Festival se nastavlja na Braču, Hvaru i Visu

01.00 sati -  Osim u glazbi, posjetitelji uživaju u food corneru. Krcato je ljudi koji su odlučili predahnuti.



00.30 sati -  Večeras je posla imala i Hitna pomoć.


23.35 sati - Joe Bašić, organizator Ultra Europe festivala, stao je pred kamere i zadnju večer trodnevnog spektakla u Parku Mladeži komentirao kako je zadovoljan ovogodišnjim izdanjem. Otkrio je i hoće li se Ultra nastaviti održavati i nakon isteka ugovora u Splitu


23.00 sati - Na posljednju splitsku večer ovogodišnje Ultre stigla je i ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek. Dočekao ju je organizator Ultre u Splitu, Joe Bašić. Ministrica je stigla u društvu bivšeg gradonačelnika, saborskog zastupnika, Andre Krstulovića Opare i njegove supruge, liječnice Daniele Marasović Krstulović.


Fotogalerija: Ministrica Nina Obuljen Koržinek | foto: Dean Bubić

22.45 sati - Ultru već teću večer osiguravaju i pripadnici JVP-a Split. 'Treća smjena' objavila je fotografiju na Facebooku.


22.30 sati -  Martin Garrix na Instagramu je s više od 15 milijuna pratitelja podijelio video iz Splita, a u prekrasnom pogledu uživao je prije samog nastupa koji je nešto iza 2 sata.


22.00 sati - Ekipa iz Kanade na Ultri je prvi put, ali su zato Split posjetili još 2017.godine.

- Oduševljeni smo gradom, predivan je, pogotovo stara gradska jezgra, Dioklecijanova palača, plaže, hrana je ukusna, more toplo i čisto. Uvijek smo se nadali vratiti i odlučili smo da to ovaj put bude zbog Ultra Europe festivala - pričaju nam veseli Kanađani.

Odlično se zabavljaju, oduševljeni su viđenim na festivalu te im je žao što je ovo posljednja večer.

- Ostat ćemo još nekoliko dana u Dalmaciji. Tu nam je lijepo, cijene su pristupačne, iako se osjeća da su narasle u odnosu na naš prvi posjet - zaključili su.


21.30 sati - Partijaneri su započeli stizati u Park mladeži. Provjetite atmosferu.

Ranije objavljeno

Zadnji dan festivala vrata su se otvorila u 20 sati, a za zagrijavanje na glavnoj pozornici zaduženi su Fedde Le Grand, Morten i W&W

Spektakularna završnica pripala je Afrojacku, Martinu Garrixu i Alessu, s kojima će se ugasiti svjetla, uz već tradicionalnu objavu datuma novog susreta, na istom mjestu.  

Nedjeljni program na pozornici RESISTANCE zaključit će Ginchy, Pero Fullhouse i Juliet Fox, a za sami su kraj ostavljene dvije prave poslastice – Nicole Moudaber te nastup najlegendarnijeg imena u povijesti elektroničke glazbe, Carla Coxa, koji u Split stiže sa svojim hibridnim setom.


Prije dolaska u Park mladeži partijaneri su uživali u centru Splita. Pogledajte. Bilo je i vremena za kupanje na Bačvicama.

Fotogalerija: Bačvice | foto: Dean Bubić

Fotogalerija: Partijaneri u gradu | foto: Dean Bubić

Vaša reakcija na temu