Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: PROVOZALI SMO SE U FIĆI IZ 1979. 'Žućo' je prošao kroz tri generacije Glavurtića

VIDEO: PROVOZALI SMO SE U FIĆI IZ 1979. 'Žućo' je prošao kroz tri generacije Glavurtića

Vlasnik Petar ima samo jednu želju - provozati buduću djevojku u svom oldtimeru

Petar Glavurtić vlasnik je oldtimera Fiće iz 1979. godine. Automobil je to koji se prenosio 's koljena na koljeno' jer je ključeve Zastave 750 Petar naslijedio od oca. 'Žućo', kako ga od milja zovu, prošao je kroz tri generacije Glavurtića. 

- Prvo ga je vozio moj djed, pa otac, a danas ga vozim ja. Zaljubljenik sam u oldtimere. Jedno je voziti moderna današnja auta, a sasvim druga stvar je voziti ovog Fiću. Drugačiji je osjećaj, moraš imati iskustvo s njim. Ako više kočiš, on blokira. Kod drugih auta puno je mekše i ljepše stati - kaže Petar i dodaje kako je njegov limeni ljubimac lijep za vidjeti i poseban.


U ovaj rezervoar stane 30-ak eura goriva, kaže Petar uspoređujući ga s popularnim Smartom. Ipak, ono što ga itekako košta ne samo novca, već i vremena je kada zatreba popravak.

- Teško se pronađu dijelovi. Na primjer, ove četiri ratkape na njemu koštale su me sto eura - kaže.

Nebrojeno obiteljskih priča veže se uz ovaj žuti automobil, priča Petar, a danas on želi ispisati i jednu novu. Želja mu je u Fići provozati buduću djevojku. 


- Fićo i ja tražimo curu za provozati se - uputio je Petar poziv zainteresiranim djevojkama i dodao kako se nada da će 'Žućo' privući i mladence koji imaju želju provozati se u njemu na njihov najvažniji dan.

U videozapisu pogledajte kako je izgledala naša vožnja s Petrom koji nam je svašta otkrio o svom oldtimeru.

@dalmatinskiportal PROVOZALI SMO SE U FIĆI IZ ‘79. ‘Žućo’ je prošao kroz tri generacije Glavurtića Vlasnik Petar ima samo jednu želju - provozati buduću djevojku u svom oldtimeru - javite se #fico #oldtimer #auto #voznja #fyp #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu