Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Izazvali smo Splićanina i poklonili mu večeru. Sada izazivamo tebe!
EU izbori: iskoristi svoj glas Piše: Sponzorirano

VIDEO Izazvali smo Splićanina i poklonili mu večeru. Sada izazivamo tebe!

Pogledaj kako do nagrade Dalmatinskog portala

Splićanin Siniša izvršio je naš izazov i objasnio zašto je važno izići na birališta na nadolazećim Europskim biralištima, pa smo ga prigodno i nagradili. 

No još je deset nagrada Dalmatinskog portala - odnosno deset večera za četiri osobe u restoranima na području Splita i okolice - koje dodjeljujemo u okviru video-natječaja naziva 'Pitaj rodbinu'. Naime, tebe i tvoje pomno odabrano društvo vodimo na večeru, ali samo ako prihvatiš izazov koji smo za tebe pripremili. 

Pravila su vrlo jednostavna! Trebaš snimiti video u trajanju od dvije do tri minute u koji ćeš uključiti člana obitelji ili šire rodbine te koji će sadržavati kratko objašnjenje zašto bi svi trebali izići na izbore. Važno je da je riječ o tvojem autorskom djelu, a nevažno je li snimljen mobitelom ili profesionalnom kamerom. Nije nas briga ni imaš li ili nemaš iskustva u snimanju. Vrednujemo isključivo kreativnost - napravite ga zanimljivim! 


Prijave se vrše slanjem osobnih podataka (imena i prezimena autora i broja mobitela) te videa na e-mail adresu info@dalmatinskiportal.hr s naznakom Video-natječaj 'Pitaj rodbinu' ili na WhatsApp (095 5208 900 - Ana). Krajnji je rok 2. lipnja 2024., no veću šansu osvajanja nagrade imaju ranije prijavljeni - jer ulaze u konkurenciju u više krugova objave pobjednika. Jedan od primjera kako i dodatno pojašnjenje donosimo na snimci u nastavku.

Nagrađena videa objavit će se na Dalmatinskom portalu.

Europski izbori u Hrvatskoj, napomenimo, održat će se 9. lipnja 2024. Biračko pravo imaju hrvatski državljani stariji od 18 godina. Birači u Hrvatskoj izabrat će 12 zastupnica i zastupnika u Europskom parlamentu. 

***

Video-natječaj raspisan je uz potporu Europskog parlamenta. Za sadržaj je odgovoran isključivo Dalmatinski portal. 

@dalmatinskiportal ŽELIŠ OSVOJITI VEČERU ZA 4 OSOBE? Izazvali smo Splićanina i poklonili mu večeru. Sada izazivamo tebe! Pogledaj kako do nagrade Dalmatinskog portala #nagrada #pitajrodbinu #vecera #video #izbori #europskaunija #eu #fyp #dalmatinskiportal original sound - Dalmatinski portal
Vaša reakcija na temu