Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press VIDEO Petra Kraljev, Ana Uršula Najev i Tarik Filipović otkrivaju zašto morate doći na Teatar uz more

VIDEO Petra Kraljev, Ana Uršula Najev i Tarik Filipović otkrivaju zašto morate doći na Teatar uz more

Ostalo je tjedan dana do otvorenja

Tjedan dana ostalo je do otvorenja 4. ljetnog kazališnog festivala 'Teatar uz more' i nove sezone prepune dobrih kazališnih programa.

Da splitska publika jedva čeka nove kazališne večeri na najljepšoj ljetnoj sceni u gradu jasno je iz pogleda na već skoro rasprodana gledališta za prve izvedbe no novim ljetnim kazališnim avanturama raduju se i glumci.

Što stvarno misle o Teatru uz more i splitskoj publici otkrili su nam Petra Kraljev, Ana Uršula Najev i Tarik Filipović. Zašto po njima ne smijete propustiti Teatar uz more pogledajte u video prilogu.

Otvorenje festivala zakazano je za ponedjeljak 17. lipnja u 21 sat kada će Splićani uživati u prvoj po redu komediji 'Lista za ljubav' Teatra mladih iz Podgorice i Hercegnovskog pozorišta. Svoje 'liste za ljubav' svih kvaliteta koje idealni partneri moraju posjedovati prezentirat će vam nagrađivani glumci Lara Dragović, Goran Slavić i Branko Ilić.

Već 26. lipnja dva velika imena hrvatskog kazališnog glumišta, Daria Lorenci Flatz i Tarik Filipović, u Split stižu s hvaljenom i vrlo popularnom predstavom 'Da sam ptica' koja uz tipično bosanski humor publiku vodi na intimno putovanje Bosnom i jednom osobnom ljubavnom pričom dvoje ljudi.

Srijeda, 3. srpnja rezervirana je za  publici omiljeno kazalište Moruzgvu koje u Splitu prvi put izvodi europski kazališni hit. Petra Kurtela, Matija Šakoronja i Filip Detelić vode vas u uzbudljivi svijet u kojem postoji neobična agencija specijalizirana za prekidanje veze s vašim suputnikom u vaše ime.

Do početka kazališnog šušura u Lori odbrojavamo još sitno pa svoje ulaznice kupite na vrijeme!

Informacije i rezervacije možete dobiti na broj 091 795 7260.

Ulaznice kupite:

- online na www.teataruzmore.comwww.entrio.hr

- knjižara-papirnica PAPIRKO (Put Brodarice 4, Split pon-pet 7.30-20 sati i sub 8-19 sati)

- Dancing Bear (Dioklecijanova 6)

- Ghetaldus i Tisak media (City Center)

- blagajna u Lori (na dan izvedbe od 19 sati)

Vaša reakcija na temu