Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Goran Jugović u '1 na 10': Split je dobio novog političkog bombardera!

Goran Jugović u '1 na 10': Split je dobio novog političkog bombardera!

Riječi nositelja Petrinine liste neće se svidjeti Kovačiću, Škoriću, Krstuloviću Opari, Baldasaru, Čepi, Sinčiću, Puljak...

Goran Jugović, predsjednik udruge Merjan i nositelj liste broj 11 (Stipe Petrina i ostali) u 10. izbornoj jedinici, najavio je kandidaturu za gradonačelnika Splita na idućim izborima. U jeku kampanje za Sabor odlučili smo ugostiti ga u rubrici '1 na 10'. Evo što kaže o 10 političara... 

IVO BALDASAR: Gradonačelnik s najviše otvorenih mogućnosti na početku mandata, mogao je biti jedan od najuspješnijih, ali su ga politička trgovina, spletkarenje i poneki savjetnici odveli u krivom smjeru. Svoju šansu da nešto napravi je propustio i teško da će je više imati.

IVAN KOVAČIĆ: Meni jedno od najvećih razočaranja u ljude. U razgovoru jednostavan, objektivan i uvjerljiv. Moja je greška što sam mu vjerovao, mislio sam da nam takav čovjek treba za promjenu hrvatske politike. S njim se nešto usput dogodilo, nikad neću saznati je li to vlast, ucjena, pogodovanje ili se pogubio. Od pustih obećanja da ćemo se naći u osam mjeseci samo ćorak. Možda je i njemu teško, ipak me on uvjerio da se uključim u politiku.

PETAR ŠKORIĆ: Populistički HDZ-ov format, mutav kada treba biti glasan i pomoći, ali kad odvaže situaciju eto njega kao spasitelja. Sve je podređeno skupljanju političkih punata zamaskirano u želju za pomoći sugrađanima. Šareni omot put svakakvih spletki.

ANDRO KRSTULOVIĆ OPARA: Gospodina nisam upoznao, ali dosta se sjetiti nedavnog prozivanje Orjune od strane žene od Jakova dok joj je on bio jedan od savjetnika...

GOJKO ČEPO: Što, gospodine Čepo, ima u Vodovodu? Uhljeb za istočne kvartove. Bombarder bez bombi.

MARIJANA PULJAK: Odlično je, od Marijane je! A ako nije od nje, onda nije odlično. Jedna lijepa ličnost koja je uvijek u načelu za, ali glasa protiv, ili je u načelu protiv, a glasa za. Takla bi se u sve, ali je ponekad strah jači. Nedorečena.

STIPE PETRINA: Čovjek kao i svaki drugi, sa svojim vrlinama i manama. Cijenim što ima hrabrosti, ponekad i ludosti, reći i napraviti što drugi nikad ne bi, pritom ne mareći za sebe.

ZORAN MILANOVIĆ: Bahat i prepotentan. Ja, ja, ja, opet ja i samo ja. Jedan od mnogih u hrvatskoj politici. Preporučujem - deportirati. Neka pomogne nekom drugom, a nas pusti na miru. Imao je svoju priliku.

IVAN SINČIĆ: Osobno se ne poznamo. Svaka čast za borbenost i aktivizam, ali po svemu viđenom u medijima meni se čini da je zbomban.

ROBERT KOHAREVIĆ: Osoba koja bi htjela pomiriti sve aktere priče o Marjanu (stanovnike, udruge, Grad, Županiju...). Nemoguća misija, ali trudi se. Susretljiv i jednostavan, a da bi mogao malo bolje voditi skrb o Marjanu i moga bi, unatoč raznim preprekama.

Vaša reakcija na temu