Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VAPAJ S KILE: Godinama se borimo s ilegalnim deponijem na putu za TTTS, a nitko ne reagira

VAPAJ S KILE: Godinama se borimo s ilegalnim deponijem na putu za TTTS, a nitko ne reagira

'Čini se da je istočni dio Splita važan jedino u predizbornoj kampanji'

Dalmatinskom portalu su se javili stanovnici kotara Kamen-Šine koji kažu kako se godinama bore s ilegalnim deponijem na putu prema TTTS-u. Tvrde kako su obavijestili sve nadležne službe, ali da nitko ne reagira. 

- Lijepo je vidjeti urednu Rivu, Istočnu i Zapadnu obalu, zeleni Marjan, čiste Bačvice i Žnjan, zeleni Spinut.  Međutim, Kamen i Šine su također dio Splita, a to što se ovdje godinama događa sramota je svih gradskih vlasti do sada, uključujući i sadašnju - poručuju s Kamena.

Dodaju i kako su molili sastanak s dogradonačelnikom Ivoševićem, ali bezuspješno.

- Izgleda da je istočni dio Splita važan jedino u predizborno vrijeme kada se pored ovoga smeća dođu slikati političari s praznim obećanjima. Kažu da slika govori više od tisuću riječi pa pogledajte kako izgleda kad na gradsku imovinu iskrenete šut i 'lijepo' poravnate dok komunalni redari i njihovi nadređeni žmire i uredno primaju plaću iz gradskog proračuna - ogorčeni su.

Vaša reakcija na temu