Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay Kuhar otkrio trik uz pomoć kojeg će pljeskavice na roštilju uvijek biti sočne

Kuhar otkrio trik uz pomoć kojeg će pljeskavice na roštilju uvijek biti sočne

Potpuno besplatno rješenje

Popularni američki chef Graham Elliott otkrio je tajnu dobrih pljeskavica, odnosno kako da uvijek ostanu sočne unatoč tome što se peku na roštilju.

Napravite pljeskavice, a zatim na svaku stavite jednu kocku leda. Tek onda ih posložite na rešetku od roštilja. Tako će zadržati sočnost, ali i okus.

'Led će se polako topiti i čuvati meso od sušenja', rekao je chef, prenosi Večernji list.

Vaša reakcija na temu