Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Douglas parfumerije predstavile novi 'must have' proizvod, Ella Dvornik i Maja Šuput dijelile autograme

Douglas parfumerije predstavile novi 'must have' proizvod, Ella Dvornik i Maja Šuput dijelile autograme

U centru Mall of Split prezentirana je limitirana kolekcija za usne KISS KIT

Douglas parfumerije u četvrtak popodne su u centru Mall of Split s Ellom Dvornik i Majom Šuput predstavile limitiranu kolekciju za usne KISS KIT koji dolazi u setu, a sastoji se od olovke za iscrtavanje i ruža za usne. Iako su različite, ove dvije zvijezde povezuje strast prema make-upu, pa su postale zaštitna lica ove 'must have' kolekcije.

Ovaj događaj su popratile i splitske blogerice i influencerice, kao i mnogobrojni obožavatelji koji su mogli isprobati kolekciju i upoznati svoje idole. Maja i Ella su neumorno dijelile autograme i fotografirale se s fanovima.


Evo što nam je rekla Ella Dvornik...

- Douglas parfumerije i u drugom zemljama rade s influencerima i poznatim ljudima. Ovo mi je prva suradnja s njima. Odlučili su se za nas dvije jer smo različite. Uspjele smo izabrati svoje nijanse koje su unikatne. Ja sam odabrala ovu malo tamniju jer volim piti vino, ha, ha. Maja se odlučila za jaku crvenu.

Douglas parfumerije pokazale su se kao pravi domaćini. Uzvanike je pozdravila i regionalna voditeljica Marina Markulj, dok su hostese neprestano defilirale između gostiju dijeleći im poklone i nudeći damama da isprobaju željenu nijansu iz KISS KIT palete.

Vaša reakcija na temu