Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA: Trogirski hotel Brown Beach House partyjem obilježio otvorenje sezone

FOTOGALERIJA: Trogirski hotel Brown Beach House partyjem obilježio otvorenje sezone

Chef Goran Šikić pripremio je vrhunske delicije koje su oduševile goste

Trogirski hotel Brown Beach House, koji se u kratkom vremenu prometnuo u jedan od najpopularnijih na Jadranu, odličnim je partyjem obilježio otvorenje sezone. Brojni prijatelji i poslovni partneri hotela, gospodarstvenici, umjetnici, novinari, dizajneri i modni znalci razgledali su Brown Beach House, kušali fantastične delicije hotelskog restorana Cartina, uživali u svirci splitskog benda Swingin´4 i plesnom performansu s vatrom. Među njima istaknut ćemo modne dizajnere Anamariju Asanović, modni dvojac Arileo, Sandru i Ivana Ledenko, Nedu Makjanić Kunić, ali i poznate blogere Gabrijelu Budimir, Horvata Čagalja, Vedranu Ilić, Barbaru Vesanović alias Debelu Barbaru, Katarinu Smolić, bila je tu i Giana Apostolski...

- Pozvali smo drage goste i prijatelje na službeno otvorenje sezone jer u Brownu smatramo da su ljudi željni ovakvih događanja zbog kvalitetnog druženja, osnaživanja poslovnih suradnji i stvaranja novih prijateljstava. Proveli smo ih kroz različite dijelove hotela koji je prepun dizajnerskih elemenata, ali i ugostili u našem restoranu Cartina i Beach Clubu. Ponosni smo što su nam već dulje vremena potpuno popunjeni kapaciteti, izuzetno smo zadovoljni početkom sezone i ovo je odlična prilika da to i proslavimo - rekla je Stanka Karažija, generalna direktorica hotela Brown Beach House.

Inače, Brown Beach House otvoren je 2016. godine u bivšoj zgradi Duhanka, koja svojim velebnim zdanjem ostavlja bez daha. Rado ga odabiru naši poznati pjevači za snimanje spotova, kao i svjetski brendovi za prezentacije i organizaciju drugačijih, doista posebnih privatnih i poslovnih događaja.

Chef Goran Šikić pripremio je vrhunske delicije koje su oduševile goste. Bili su to mali zalogajčići zanimljivih kombinacija poput kozica i avokada, gorgonzole i oraha, a gostima su poslužena i kreativna jela od grdobine, hobotnice i inovativni burgeri. 

- Ponudili smo naše, sada već poznate specijalitete koji se odlično uklapaju u ljeto i osvježavajuću atmosferu - pojasnio je chef. 

Nakon druženja i večere na najfotogeničnijem bazenu u Hrvatskoj, zabava se uz DJ-a nastavila u hotelskom Beach Clubu.

Vaša reakcija na temu