Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
INSTAGRAM ZVIJEZDE Provjerite zašto foto dnevnik Anastazije Makjanić prati 18 tisuća ljudi

INSTAGRAM ZVIJEZDE Provjerite zašto foto dnevnik Anastazije Makjanić prati 18 tisuća ljudi

Autorica je popularnog bloga 'Stazi Sweets', pokrenula ga je prije nekoliko godina

Anastazija Makjanić, 26-godišnja supruga i majka dvoje djece, na Instagram profilu privukla je pažnju brojnih poklonika te društvene mreže. Njezin profil prati preko 18 tisuća ljudi, a rado ga naziva svojim foto dnevnikom na kojem objavljuje trenutke sa svojom obitelji.

Anastazija živi na Hvaru, velika je ljubiteljica mode i gastronomije, a u našem serijalu otkriva nam i druge detalje iz svog života.

- Trenutno sam na pauzi na Ekonomskom fakultetu, a zajedno s mužem preko ljeta na otoku Hvaru organiziram izložbe živih zmija iz cijeloga svijeta. Volim Instagram na kojem najčešće objavljujem fotografije moje obitelji te lijepa i fotogenična mjesta.

Čime mislite da ste privukli ljude na svoj profil?

- Vjerojatno sa spontanošću na fotografijama. Ne volim umjetne fotografije gdje je sve namješteno i 'isforsirano'. Volim kreativnost, šarenilo i boje.

Što za Vas znači Instagram?

- Instagram je prije svega moj nekakav foto dnevnik, moje mjesto za relaksaciju i kreativnost. Volim neke svoje životne trenutke zabilježiti fotografijom i podijeliti sa svojim prijateljima, a isto tako volim gledati lijepe fotografije, dobro odjevenu ženu ili perfektno ukrašenu tortu.

Kako je nastao Vaš blog 'Stazi Sweets'?


- Nastao je prije par godina, a krenuo je od pečenja kruha pa sve do finih torti i kolača. Obožavam kuhati, obožavam peći kolače i torte. To me zaista veseli i u tome se vidim u bliskoj budućnosti.

Kako se rodila ljubav prema kuhanju?

- Mama je vrsna slastičarka, a tata je odličan kuhar tako da sam cijelo djetinjstvo bila okružena dobrom spizom.

Možete li dati univerzalni recept ili 'tajnu' Vaše kuhinje?

- Nema tajne, kad nešto voliš i kad nešto radiš s ljubavlju, onda ti sve nekako lakše i bolje ide.

Velika ste ljubiteljica mode. Koja je modna kombinacija apsolutni hit?

- Obožavam lijepo odijevanje, nisam osoba koja slijepo prati trendove već kupim ono što mi se sviđa. Dobre tenisice i dolčevita su moj broj jedan ove sezone.

Gdje najčešće kupujete odjeću?

- Uglavnom kupujem online jer nema gužve i živciranja. Šalim se, nije to razlog. Kako živim na Hvaru, nemam baš puno izbora, uglavnom se sve svodi na online kupovinu.

Što ste posljednje kupili?

- Haljinu. One su mi broj jedan u ormaru.

Koje beauty rituale koristite?

- Šminkanje i ja baš nismo na 'ti'. Nekakva hidratantna krema, lagani puder, maskara i rumenilo su moji favoriti.

Hobiji?

- Duge šetnje s djecom.

Planovi?

- Na ljeto ponovno krećemo s izložbom 'Planet zmija' u Starome Gradu na otoku Hvaru, svi morate doći, a na jesen krećem na slastičarski tečaj u Splitu i baš jedva čekam.


Vaša reakcija na temu