Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Danijel Galić FOTOGALERIJA: Iva Jerković zaštitno lice kampanje Monike Sablić

FOTOGALERIJA: Iva Jerković zaštitno lice kampanje Monike Sablić

Danijel Galić je bio angažiran za fotografiranje nove kolekcije splitske dizajnerice

Zanosna Iva Jerković zaštitno je lice nove ljetne kolekcije splitske dizajnerice Monike Sablić. Kampanju 'From Split with love' snimao je Danijel Galić u predivnoj Vili Dalmaciji.

- Viziju kolekcije imala sam još ove zime. Iva je pravi mediteranski tip žene koja se odlično uklopila u kampanju. Kolekcija je kao i uvijek u prepoznatljivom stilu brenda, ženstvena i seksepilna, idealna za sve prigode. Jako je nosiva i za dnevni i za večernji look, kao i za svečane prilike - kazala je Monika Sablić.

Kolekcija se sastoji od šarenog kombinezona s romantičnim cvjetovima i haljine na preklop s volanima. Tu je i bež suknja i bijeli top, bijela uska haljinica na cvjetove koju nosi Iva, svijetlo plava haljinica u stilu Fellinijevih filmova koju nosi Monika. Zatim šarene hlače na cvjetove i od brokata u dvije različite boje lila i svijetlo plava te top na jedno rame.

Za make up zaslužne su Bela make up iz salona Larita studio i Violeta Kekezović, dok je cvijeće stilizirao Ivo Radan, a nakit SNS Design Showroom.

Vaša reakcija na temu