Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Danas je Jokerova Petnaestica: Pravi je trenutak da se upoznate s ponudom 'friško' otvorenih trgovina!

Danas je Jokerova Petnaestica: Pravi je trenutak da se upoznate s ponudom 'friško' otvorenih trgovina!

Fashion&Friends 12. ožujka otvorio je vrata velike trgovine u prizemlju trgovačkog centra

Priprema, pozor, proljeće! Jesu li vaši ormari spremni za toplije dane? Ako nisu, vrijeme je za Jokerovu Petnaesticu, centralni shopping događaj za sve istinske ljubitelj(ic)e mode - u četvrtak, 15. ožujka!

Uz popuste na kupovinu svih najpoželjnijih brandova tek pristigle proljetne sezone, pravi je trenutak da se upoznate i s ponudom novouređenih i 'friško' otvorenih trgovina: multibrand store Fashion&Friends 12. ožujka otvorio je vrata velike trgovine u prizemlju Jokera te na više od 200 četvornih metara nudi fantastičan izbor kolekcija prestižnih brandova Guess, Tommy Hilfiger, Diesel, Superdry, Manila Grace, Premiata, Gaudi…

Oni koji se još nisu upoznali s novom Karlom - i dalje u prizemlju centra Joker, ali na povećanoj kvadraturi - uživat će u proljetnoj kolekciji fashion obuće i accessoriesa Marc Jacobs, See by Chloe, Cocinelle, Furla, Hunter, Pura Lopez, Tory Burch, Fabi…

Nike Store, nezaobilazna adresa za sve koji vole vječni sportski stil, također je osvježen i na staroj lokaciji na 1. katu Jokera nudi vrhunski izbor sportskog branda broj 1 u svijetu.

Vaša reakcija na temu