Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Foto studio Čerina MODEL NA JEDAN DAN Dina Svalina: Žao mi je što mi je toliko godina trebalo da skupim hrabrost za poziranje pred objektivom

MODEL NA JEDAN DAN Dina Svalina: Žao mi je što mi je toliko godina trebalo da skupim hrabrost za poziranje pred objektivom

Predstavljamo mladu mamu kojoj smo ispunili veliku životnu želju

Kandidatkinja 'Modela na jedan dan' koju ćemo danas predstaviti je 29-godišnja Dina Svalina, završila je Trgovačku školu te je ponosna majka Paole i Ante.

- Vedra, jednostavna, skromna i društvena - opisala se u nekoliko riječi naša kandidatkinja.

Pitali smo je za dojmove sa snimanja...

- Bilo je fenomenalno, najviše mi se svidjelo poziranje, ali i sam pripreme frizure i šminkanje. Na početku sam bila malo ukočena, ali sam se brzo oslobodila. Kada bih imala priliku drugi put bih bila još bolja. Kada sam imala 17 godina okušala sam se na jednoj reviji, ali na tomu je ostalo. Oduvijek mi je bila želja isprobati poziranje pred objektivom i sada ste mi ispunili moju veliku želju - ispričala nam je Dina.

Ona je, inače, mlada majka dvoje djece, a na vitkoj liniji bi joj pozavidjele brojne dame.

- Imam brzi metabolizam, a tu su i djeca. Ponekad vježbam, volim trčati. Nikada nisam bila na dijeti i sve volim jesti.

Otkrila nam je i kakav stajling preferira.

- Volim sve stilove odijevanja, ovisno o prigodi. Zavisi o danu kako se osjećam tako se i oblačim. U mom neseseru se treba naći labelo i ruž boje mesa.

Dina ne krije da bi voljela pobijediti, ali joj to nije prioritet.

- Voljela bih pobijediti, ali sam se prijavila iz znatiželje i zbog toga što sam oduvijek htjela isprobati čari modnog seta. Zabavila sam se i stekla neka nova poznanstva, tako da je ono što sam očekivala ispunjeno. Nisam požalila što sam se prijavila, žao mi je što su prošle tolike godine i tek sam sada skupila hrabrosti okušati se u modelingu. Sve kandidatkinje su lijepe i posebne na svoj način, vjerujem kako žiriju neće biti lako izabrati jednu koja će osvojiti vaš natječaj - zaključila je.

Osim nje, podsjetimo, Martina Mitar, Katarina Džolić, Kristina Domančić, Valentina Grbavac, Jelena Smoljo, Marijana Anđelina Merčep i Petra Ćorić izabrane su za treći krug projekta 'Model na jedan dan'.

Osam kandidatkinja ušlo je u uži izbor te su se okušale u poziranju pred objektivom u profesionalnom foto studiju 'Čerina'. Dizajnerica Marija Primorac kandidatkinjama je pripremila i poklone, chokers ogrlice s kojima su pozirale na setu. Ona za koju se odluče čitatelji i naš stručni tim postat će model za novu kolekciju splitske dizajnerice.
Iskustvo modnog seta sa sobom nosi i profesionalno šminkanje za koje je bila zadužena make up artistica Ivana Njirić, dok će djevojke u rukama splitskog hair stilista i vlasnika salona ljepote 'Hairbook' Ivice Šuljka zablistati s novim frizurama.

Vaša reakcija na temu