Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
SPLIT MAKEOVER: Maja Višić zablistala u eksploziji boja!

SPLIT MAKEOVER: Maja Višić zablistala u eksploziji boja!

Ugodno sam iznenađena jer je sve ispalo upravo onako kako sam zamišljala - kazala je kandidatkinja

Nakon što su Višnja Smoje Tavolacci i Nives Šćepanović zablistale u rukama naših beauty stručnjaka, u trećem izdanju Split makeovera svojom pričom osvojila nas je 27-godišnja Maja Višić. Na ovakvu vrstu projekta prijavila se prvi put iz nekoliko razloga, make up ne koristi, jer nema inspiracije, također ne farba kosu te smatra kako je njena kosa dosadila svima oko nje pa i njoj samoj. Njen odjevni stil pretežito je sportski casual i voljela bi, kako nam je rekla, s 'full opremom' zablistati pred objektivom našeg fotografa. 

- Kao što vidite, mislim sam dobra baza za jedan pošten makeover - kazala je. 

Maji smo ispunili želju da zablista u novom izdanju. Na jedan dan pokušali joj priuštiti dan za pamćenje i uživanje. Naš stručni tim omogućio joj je da osvježi i u dobroj mjeri promijeni svoj izgled. Maju smo prepustili rukama naših stručnjaka te vam danas donosimo njezinu preobrazbu. 

Prva stanica - Filomena Spa hotel Atrium

Filomena spa centar u hotelu Atrium bila je naša prva stanica, gdje je naša kandidatkinja uživala u ugodnoj atmosferi i ljubaznom osoblju koji su joj pripremili paket svojih usluga. 


- Nakon pregleda kože lica, vrata i dekoltea gospođice Maje, odabrali smo Beauty flash sezonski tretman lica u trajanju od 60 minuta. Baš kao i priroda, naša koža se mijenja s ritmovima godišnjih doba. Kako bismo ponudili koži sve bitne elemente koji su joj potrebni za ovo godišnje doba, Filomena u svojoj ponudi predstavlja Beauty flash tretman za lice za proljeće i ljeto. Ovaj tretman inspiriran je bogatstvom prirode u kojem kombiniramo koktel aktivnih sastojaka iz licija i maline te je koža nakon tretmana osvježena, nahranjena i spremna za lagani ljetni make up. Ljuba Glaurdić, naša terapeutkinja, odradila je tretman nakon kojeg je koža gospođice Maje postala obnovljena, prozračnija, gipka s prirodnim sjajem i ojačana. Potom je uslijedio tretman njege ruku i stopala, napravili smo joj Basic manikuru i pedikuru, nakon čega su njezini nokti zablistali u ljubičastom tonu - kazala nam je vlasnica Filomena spa centara Aida Boban.

Ovo je samo jedan od tretmana koje se može izabrati u tom centru, a o širokoj paleti proizvoda informacije se mogu dobiti na službenoj web stranici ili osobno u hotelima Atrium i Park u Splitu.

Frizura by Locks

Dan makeovera započeli smo promjenom Majine frizure u frizerskom salonu Locks smještenom u Dioklecijanovoj palači. U dogovoru s vlasnicom salona Anđelom Marijom Ursić, Maja Brajević svojim zlatnim rukama učinila je da naša kandidatkinja zablista s novom frizurom. 


- U dogovoru s kandidatkinjom odabrali smo granny look. Radila sam dip dying tehniku bojanja kose s baby rozom nijansom. Za frizuru smo odabrali dvije punđice u koje smo umetnuli ljubičaste pramenove. Mislim da se frizura savršeno uklopila u cijelu priču - kazala je Maja Brajević. 

Make up by Maja Banić

Nakon kozmetičkih tretmana Majino lice s novom šminkom izgledalo je kao jedno od onih koje gledamo na naslovnicama. Za savršen make up pobrinula se Maja Banić koja vjeruje Reviderm proizvodima. 

- Koristila sam isključivo proizvode marke Reviderm mineralni make up koji u sebi ne sadrži paraben i parafin i u sebi ima dijamantne čestice. Skin Jewels dekorativna je kozmetika na bazi hijalurona, mineralne i dijamantne prašine, stoga ona bez agresije uspješno prekriva kožu nakon svih kozmetičkih tretmana i čini lice besprijekorno. Ova linija ostavlja lagani osjećaj na koži, dopuštajući koži da diše, a pritom dajući joj zdravi sjaj. Obzirom se Maja svakodnevno ne šminka, savjetovala bih joj ovu liniju proizvoda - kazala je make up artistica Maja Banić.


- Maja je došla kod mene s jednom sjajno frizurom s ljubičasto roza pramenovima što mi se jako svidjelo. Inspirirala me frizura koju su osmislile Maja i Anđela, tako sam popratila priču make upom, radili smo jedan grafički look, s dosta izraženim crtama, čistim linijama, na usta smo nanijeli heroina ljubičasti ruž koji je fascinantan. Koristila sam highlightere, mat sjenila, svega po malo, a rezultat je odličan i savršeno ukomponiran u Suzanin stajling. Ovaj look nazvala bi grafik 90-ih koji smo pomiješali s dozom modernosti - kazala je make up artistica Maja Banić - dodala je Banić.

Stajling by Suzana Vuljan

Kreacija iz nove kolekcije 'SV Design' u kojoj je Maja zasjala s 'full' opremom pripremila je dizajnerica Suzana Vuljan koja je materijale pronašla u Fabulous Fabric te je u suradnji s vlasnicom Najdom Bauk i dizajnericom Marijom Primorac pripremila look koji je na poklon dobila naša kandidatkinja. 


- Kandidatkinji sam odabrala body s printom ružičastog plamenca iz kolekcije proljeće/ljeto uz koji sam skombinirala jeans suknju. Stil bi se mogao okarakterizirati kao mladenački 'street style', tako da će naša kandidatkinja moći kombinirati odjevne predmete na više načina. U odabiru jeansa pomogla mi je dizajnerica i kostimografkinja Najda Bauk, a u svemu mi je asistirala dizajnerica Marija Primorac - kazala je Suzana Vuljan. 


Foto pratnja Veljka Martinovića i Marina Zeljkovića

Grafiti na Gripama poslužili su kao idealna scena za završene fotografije. Maji smo ispunili želju da zablista pred objektivom naših fotografa Veljka Marinovića i Marina Zeljkovića koji su je pratili u cijelom procesu preobrazbe. Profesionalne fotografije naša kandidatkinja dobit će na poklon kako bi joj ovaj dan ostao u sjećanju.


Sve je ispalo kako sam zamišljala

Na kraju svega ipak je najvažnije da je sama Maja bila oduševljena svojim novim izgledom, pa njenu izjavu ostavljamo na kraju kao točku na 'i'. Evo njenih dojmova...

- Makeoverom sam ugodno iznenađena jer je sve ispalo upravo onako kako sam zamišljala retro-urbano, eksplozija boja! Posebno mi je drago što se za potrebe slikanja nisam morala odreći svojih omiljenih tenisica, Suzana je izabrala idealne odjevne komade iz svoje proljetne kolekcije. Odličan posao su odradile i cure iz Locksa, ljubičasto-rozi pramenovi su top, a Maja je sve to začinila izvrsnim make-upom koji je u potpunosti usklađen s mojom osobnošću i osobnim preferencijama, ljubičasti ruž je jednostavno savršen. Fotografi Veljko i Marino su nas uveseljavali svojim idejama, ali i oduševljavali profesionalnošću. Posebnu zahvalu dugujem i dizajnerici Mariji Primorac koja je pomogla u cjelokupnoj završnoj izvedbi mog novog looka. Da ne zaboravim spomenuti i Ljubu iz Filomena Spa koja je i mene i fotografa Veljka oborila svojim šarmom i uslužnošću. Sve u svemu bilo je ovo zanimljivo iskustvo koje bih svakako opet ponovila bez razmišljanja!


Dodajmo na kraju da je Dalmatinski portal osigurao dobitnici Split makeovera i mjesec dana besplatnog vježbanja u 'My look' centru za žene.

Zahvalu na sudjelovanju u našem projektu zaslužuju Fabulous FabricFrizerski salon LocksMaja BanićSuzana VuljanMarija PrimoracFilomena Spa  i 'My look' centar za žene.

Vaša reakcija na temu