Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović SPLIT MAKEOVER: Pogledajte kako je zablistala Lenka Turić

SPLIT MAKEOVER: Pogledajte kako je zablistala Lenka Turić

Svi su oduševljeni mojim novim lookom, a moja djevojčica me je u čudu gledala dok nije shvatila da sam to ja - rekla je 30-godišnjakinja

Slavonka Lenka Turić, 30-godišnja majka, na makeover Dalmatinskog portala prijavila se zbog dobre zabave i opuštanja. Na Međunarodni dan žena udajom Dalmatinku maknuli smo od majčinskih briga od kojih ne stigne puno vremena pronaći za sebe.

Prvi su na redu bili nokti i Lenkino lice koje smo prepustili osoblju Filomena spa centar hotela Park.

- Za Lenku smo pripremili OXY blast, odnosno blic tretman lica s kisikom. Radi se o tretmanu koji omogućuje hidrataciju kože, započeli smo ga up šminkanjem, nakon čega smo maskom pročistili kožu, nanijeli pištoljem potrebni kisik te masažom lice i hidratantnom kremom završili tretman. Koža gospođe Lenke nakon tretmana bila je gipka s prirodnim sjajem, obnovljena i uglađenija. Nakon tretmana lica, Lenkini nokti zasjali su uz Shellac manikuru - ispričala nam je terapeutkinja Romana Lipotić.

Frizura by Maja Topić

Tim frizerskog salona Topic, na čelu s vlasnicom Marijom Topić, odlučio je kompletno osvježiti Lenkinu frizuru i boju kosu.

- Odmah po dolasku u salon Lenka nam je kazala kako kosu nije bojala, kao i dugo šišala. Za nas frizere to olakšava situaciju jer se na prirodnoj kosi ljepše uhvate nijanse. U dogovoru s njom odlučili smo se na falmboyage tehniku bojanja te preljev u medenim tonovima. Lenkinu dužinu kose nismo puno dirali, skratili smo vrhove i stepenasto ošišali kako bi kosa dobila volumen. Rezultat na kraju svidio se cijelom timu, a nadam se i Lenki koja je s novom frizurom izgledala kao prava djevojčica - pojasnila je frizerka Marija.

Make up by Duje Buljan

Profesionalni vizažist Duje Buljan istaknuo je njezine adute klasičnim make up-om.

- Za Lenku sam odabrao jedan klasičan make up, naglasili smo usta kako bi se uklopio u boju haljine. Oči sam nijansirao zemljanim tonovima, prekrasno Lenkino lice smo lagano iskonturirali kako bismo istaknuli njezinu ljepotu. Važnije od svega je njezina prirodna ljepota s kojom zrači izvana. Lenka nakon naših stručnjaka izgleda deset godina mlađa, a osjećaj je kao da je pripremamo za maturalnu zabavu - kazao je Duje.

Design by Buba Bu

Preostalo je još samo otići po haljinu koju joj je pripremila dizajnerica Gorana Milaković.

- Izabrali smo nekoliko haljina iz nove proljetne kolekcije, a kako je sada sve prisutni pliš in odlučili smo se isprobati takve haljine. Haljine BuBa Bu nisu stereotipne i klasične, dali smo plišu lepršavost i razigranost uz poneke aplikacije na pojedinim modelima. Na kraju od svih haljina koje je Lenka isprobala, odlučili smo se za ipak jednu klasičniju varijantu, bordo pliš haljinu s neizbježnim volanima. Lenka se svojim karakterom ukopila u dizajn brenda, a radi se o jednoj predivnoj osobi, prekrasne energije, a uz sve to je i jako fotogenična. Trebala bi se u slobodno vrijeme baviti modom i nama uskočiti u ostalim snimanjima - kazala je dizajnerica Buba Bu dizajna.

Za kraj dana, Lenka je pozirala kao pravi model u mini sessionu pred objektivom fotografa Veljka Martinovića.

Na kraju ostavljamo dojmove naše kandidatkinje...

- Glavni razlog je bilo dobro se zabaviti, kao i promijeniti nešto na svom izgledu, prvenstveno frizuru. Drugi razlog je bio maknuti se od slatkih obiteljskih briga. Ispunili ste mi sve što sam očekivala, počevši od Filomene, frizure kod Marije, Dujinog make upa, Buba Bu haljine, zahvalila bih se i Veljku koji me pratio fotografijama i Dalmatinskom portalu koji ovo organizira. Hvala i mojoj curici bez koje vjerujem da ne bih osvojila ovaj makeover - ispričala nam je Lenka nakon makeover dana.

Kada je došla kući, dobili smo i njezin SMS.

- Svi su oduševljeni novim lookom, a moja djevojčica me je u čudu gledala dok nije shvatila da sam to ja.

Zahvale i cvječarnici 'Mis' koja je našoj kandidatkinji poklonila buket povodom Dana žena.

Vaša reakcija na temu