Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Split makeover ide dalje, krećemo s novim prijavama!

Split makeover ide dalje, krećemo s novim prijavama!

Višnja Smoje Tavolacci i Nives Šćepanović bile su oduševljenje preobrazbom svoga izgleda, a sada tražimo treću kandidatkinju

Naša prva makeover djevojka bila je 37-godišnja Višnja Smoje Tavolacci, koja je uživala u transformaciji iz brižne majke u holivudsku divu, zatim je zasjala Nives Šćepanović, a danas počinju prijave za treći krug.

Projekt Dalmatinskog portala nastavlja se s istim ciljem: želimo uljepšati dan jednoj ženi, promijeniti joj frizuru, našminkati je, darovati joj nakit i odjeću, te je fotografirati za uspomenu. Dakle, idemo dalje, krećemo s prijavama za drugi krug Split makeovera.

Kandidatkinja samo treba samo poslati svoju fotografiju, na kojoj se mora vidjeti lice, na e-mail info@dalmatinskiportal.hr, te navesti razlog zbog kojeg želi postati dijelom našeg projekta. Treba ostaviti i broj mobitela. Sudjelovati ne mogu cure mlađe od 18 godina, a one koje se prijave moraju pristati na promjenu izgleda koju će sugerirati naš tim stručnjaka. Dakle, na promjene se treba računati. 



Projekt Split makeover, ponovimo, zamišljen je da jednoj odvažnoj curi ili gospođi omogući promjenu izgleda. Splitski kreativci će izabranici promijeniti frizuru, našminkati je, darovati odjeću i nakit i još osigurati profesionalno fotografiranje. I taj proces radimo jedanput mjesečno. 

Dalmatinski portal projekt provodi u suradnji sa splitskim kreativcima: Maja Banić zadužena je za make up, Anđela Marija Ursić i Maja Brajević iz frizerskog salona LOCKS za frizuru, dizajnerica Suzana Vuljan za odjeću, Marija Primorac za nakit, Filomena Spa Centar našoj kandidatkinji će darovati paket usluga iz svoje ponude. Na kraju će naša makeover djevojka zasjati ispred foto objektiva fotografa Antonija Ćatipovića, a modne fotografije će također dobiti na poklon. 

Vaša reakcija na temu