Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Sutra počinje prvi Dalmatia Boat Show

Sutra počinje prvi Dalmatia Boat Show

Donosimo sve što trebate znati

Ovog četvrtka, 18. travnja, u Segetu Donjem u predivnoj Marini Baotić, održat će se prvi Dalmatia Boat Show, međunarodni sajam nautike na kojem će se tijekom četiri dana predstaviti više od 120 izlagača s 200 izloženih brodova vrijednih preko 160 milijuna eura.

Uz 20 premijera brodova, posebno je zanimljiva svjetska premijera tvrtke More Yachts, koja će predstaviti hrvatsku jedrilicu S/Y More 50, a među premijerama su i Sailor Expert: Catana 50 Ocean Class, Oktogon: Catharsis 900, Yacht Centar Baotić: Axopar 29 XC Cross Cabin, te mnoge druge.

Posjetitelje očekuje zanimljiva predavanja i prezentacije, izvrstan zabavni program, kao i bogata gastronomska ponuda prilagođena svim ukusima, od Yacht Cluba, preko Pizzerije Casa Mia do Gastro kućica.

Atraktivna Marina Baotić savršena je lokacija za sajam jer se prostire na impresivnih 70.000 m2, njeguje ekološki pristup, dok sam položaj, u blizini zračne luke i Trogira, uz izvrsnu prometnu povezanost, jamči posjetiteljima savršen proljetni dan uz more.

Ulaznice se mogu kupiti na jednom od tri ulaza na sajam, po cijeni od 8 €, dok su ulaznice za umirovljenike i djecu do 18 godina besplatne. Sajam će raditi svakog dana, od četvrtka do nedjelje, od 10 do 18 sati.

U samoj marini, osigurano je stotinu parkirnih mjesta dok posjetitelji imaju i posebnu mogućnost parkiranja u Trogiru, na parkiralištu Foša, po cijeni od 2€/sat, gdje će biti dostupan besplatan Taxi boat, koji će ih svakih dvadeset minuta, od 9 do 19 sati, voziti na Dalmatia Boat Show uz čaroban pogled na more.

Sajam će svečano biti otvoren u četvrtak u 10 sati, uz nastup Edija Šegote i kvarteta Cambi, nakon kojeg slijedi svečani obilazak sajma s visokim uzvanicima. Od 12.30 do 13 sati nastupa KUD Kvadrilja Trogir, na terasi restorana Yacht Club, dok će navečer od 20 sati nastupiti DJ Dado u Glory Baru.

U petak od 17 do 21 sati nastupa VIS Cambi, a potom se zabava ponovno seli u Glory Bar uz set listu DJ Dade. Subota navečer, od 20 sati, rezervirana je za DJ Dadu, ali i popularnog Marka Pecotića - Pecu s bendom.

U nedjelju posjetitelje očekuje panel rasprava 'More snova', Instituta za oceanografiju i ribarstvo te ekološka akcija čišćenja podmorja marine u organizaciji UPA ROSTRUM SPLIT.

U nedjelju u 18 sati sajam će biti službeno zatvoren uz ekskluzivnu najavu drugog izdanja Dalmatia Boat Showa koje će se održati sljedeće godine. Sve informacije o prvom Dalmatia Boat Showu možete pronaći na službenoj web stranici i društvenim mrežama .

Vaša reakcija na temu