Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Bivši igrač Dinama Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav u garaži

Bivši igrač Dinama Zvjezdan Cvetković pronađen mrtav u garaži

Prema neslužbenim informacijama je preminuo prirodnom smrću

Zvjezdan Cvetković (57), bivši nogometaš, direktor i trener Dinama pronađen je mrtav jutros oko 8 sati u garaži na Kostanjevcu.

Iz zagrebačke PU Indexu je potvrđeno da je u garaži na području Maksimira pronađeno beživotno tijelo. Očevid je u tijeku. 

Prema neslužbenim informacijama, Cvetković je preminuo prirodnom smrću.

Cvetković je bio član slavne Dinamove gerenacije '82, koja je pod vodstvom Ćire Blaževića osvojila naslov prvaka bivše države i donijela pehar u Zagreb nakon 24 godine.  Zvjezdan je igračku karijeru započeo u Karlovcu, a afirmirao se u Dinamu za koji je odigrao 174 utakmice.

1987. godine prelazi u njemački 'Waldhof Mannheim'. Karijeru je završio nakon teške ozljede.

Na utakmici protiv Bayera iz Leverkusena 10. ožujka 1990. zadobio je bazilarnu frakturu lubanje.

U Srbiji je vodio Sopot, a od lipnja do studenoga 2011. bio je i trener banjolučkog Borca.

Nosio je dres reprezentacije Jugoslavije u razdoblju od 1982. do 1987. godine i upisao devet nastupa. U Dinamu je obnašao dužnost sportskog direktora, a po potrebi je znao uskočiti i na klupu (2005.). 

Vaša reakcija na temu