Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović GRMOJA: Bravo, suverenisti. Pokazali ste da nisu svi na prodaju!

GRMOJA: Bravo, suverenisti. Pokazali ste da nisu svi na prodaju!

Oglasio se na Facebooku

Mostov Nikola Grmoja se oglasio na društvenim mrežama gdje se osvrnuo na potez Hrvatskih suverenista.

'Pozdravljam odluku Predsjedništva Hrvatskih suverenista, naših koalicijskih partnera, kojom su čvrsto i dosljedno odbili koaliciju s HDZ-om i nazvali je izdajom birača. 

Ovom odlukom su potvrdili da ja naša koalicija jedina autentična i vjerodostojna snaga od centra na desno kao i da nakon izbora radimo i provodimo ono što smo govorili u kampanji. 

Pred birače smo izašli s jasnim antikorupcijskim stavom i u protekle četiri godine zajedno s Hrvatskim suverenistima bili najaktivnija i najkonstruktivnija oporba i zato bi promjena stava prema HDZ-u bila čista izdaja. 

Osim borbe protiv korupcije, koalicija Mosta i Hrvatskih suverenista bit će osigurač provođenja suverenističkih politika, obiteljskih vrijednosti i očuvanja nacionalnog identiteta, ali i brana woke ludilu i rodnoj ideologiji. 

Nikada nećemo dati na vrijednosti koje su važne našem narodu. 

Bravo, suverenisti.

Pokazali ste da nisu svi na prodaju!', poručio je.


Vaša reakcija na temu