Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
OPG Eugen Novaković: Proizvodi sunca, mora, kamena i ljubavi
Kupujmo hrvatsko Piše: Dalmatinski portal

OPG Eugen Novaković: Proizvodi sunca, mora, kamena i ljubavi

Paleta naših proizvoda broji preko 20 različitih delicija od smokava sve do ekstra djevičanskog maslinovog ulja

OPG Eugen Novaković iz Posedarja kod Zadra bavi se tradicionalnim načinom uzgoja, preradom i prodajom proizvoda od smokava i maslina. Posebno izdvajamo naše delicije od suhih mljevenih smokava (okruglice i valjuške od suhih smokava uvaljanih u med i orah; med i kokos; sok od bazge, energetske pločice, smokvenjake, kobasice od suhih smokava, džemove od smokava) koje su prepoznate i van Hrvatske (Beč, Singapur).

- Paleta naših proizvoda broji preko 20 različitih delicija od smokava sve do ekstra djevičanskog maslinovog ulja (dobitnci smo dvije zlatne medalje na ovogodišnjem Noćnjaku održanim u Jelsi na Hvaru) i kantarionovog ulja. Također, naš OPG možete pratiti pod brendom 'Blago našeg kraja' gdje redovito naše klijente upoznavamo s procesom branja, sušenja na dasci i izrade naših proizvoda kako i sa cjelokupnim radom našeg tima. Od tog proizlazi i naš slogan 'Proizvodi sunca, mora, kamena i ljubavi' jer su svi ti čimbenici bitni za naš finalni proizvod - poručio je Eugen Novaković.

Ovaj OPG će se predstaviti na splitskoj Rivi 26. svibnja u sklopu akcije 'Kupujmo hrvatsko'.

Vaša reakcija na temu