Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press PENAVA: Treća smo najjača politička stranka u Hrvatskoj

PENAVA: Treća smo najjača politička stranka u Hrvatskoj

'SDSS i Možemo! ne dolaze u obzir'

Nakon 74 posto prebrojanih glasova, članstvu i koalicijskim partnerima obratio se predsjednik Domovinskog pokreta, Ivan Penava.

'Ima dosta toga što se iščekuje, u ovom trenutku mogu reći s punom sigurnošću da je Domovinski pokret treća najjača politička stranka u Hrvatskoj. Taj status smo obranili s našim koalicijskim partnerima, za razliku od prošli put imat ćemo puno više članova. 

Očekujemo da će broj mandata rasti. Voljeli bismo vidjeti što više naših partnera da uđu s nama u Sabor. Od sutra ćemo sjesti i razgovarati. Ono što je sigurno jest da ostajemo čvrsto pri onim stvarima koje smo komunicirali do sada, a to je da SDSS ni u jednoj varijanti, ni pod kojim uvjetima. Jednako tako stranka Možemo je nemoguća opcija što se nas tiče. 

Razvidno je da ćemo s ovim ljudima i ovakvim povjerenjem, ali i uz pomoć koalicijskih partnera moći činiti jedan vrlo značajan faktor na hrvatskoj političkoj sceni. Kada uzmete u obzir ta dva pola, crveno i plavo, stalno smo komunicirali da ne pripadamo niti jednom. Jedni kojima pripadam je hrvatski narod, svaki obični hrvatski čovjek, bez obzira kako se zove i za koju stranku navija. U tom smislu ćemo nositi epitet prve najjače političke stranke iza ova dva krila iste ptice', poručio je Penava. 

Vaša reakcija na temu