Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Izuzetan uspjeh solinskih judaša na Europskom kupu u Dubrovniku

Izuzetan uspjeh solinskih judaša na Europskom kupu u Dubrovniku

Zlato i bronca stigli su u Solin

U subotu i nedjelju, 13. i 14. travnja, održan je Europski kup za seniore u Dubrovniku. Na natjecanju je nastupilo 235 natjecatelja iz 25 zemalja. Judašica Solina Ana Viktorija Puljiz, pod vodstvom trenera Dragana Crnova nastupila je u kategoriji do 48 kg i osvojila zlatnu medalju. Ana Viktorija upisala je 3 pobjede - ipponima je redom savladala Izraelku Tamar, Crnogorku Nikolić i francusku predstavnicu Urdiales. Ana Viktorija je najmlađa osvajačica u povijesti ovog Europskog kupa u Dubrovniku.

Solinjanin Josip Kokeza nastupio je u kategoriji do 100 kg te osvojio brončanu medalju. Kokeza u prvoj borbi pobjeđuje srpskog predstavnika Đinovića, Ukrajinac Savytskiy se u polufinalu pokazao presnažnim za Kokezu pa odlazi u borbu za broncu. Ipponom pobjeđuje Crnogorca Đukića i osvaja vrijednu medalju za hrvatski muški seniorski judo.

Vaša reakcija na temu