Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Premierliga: West Ham igrao bez Zoume i remizirao

Premierliga: West Ham igrao bez Zoume i remizirao

Leicester je vodio protiv 'čekičara' sve do sudačke nadoknade

Leicester City je na domaćem terenu u 21. kolu Premierlige remizirao s  West Hamom 2:2. Jarrod Bowen je sjajnim pogotkom doveo 'čekičare' u vodstvo u desetoj minuti. U 45. minuti  je Aaron Cresswell nesmotreno igrao rukom u šesnaestercu, a siguran realizator s bijele točke je bio Youri Tielemans. Preokret  je 'lisicama'  donio Ricardo Perreira pogotkom glavom u 57. minuti, ali je Craig Dawson u prvoj minuti sudačke nadoknade iščupao bod West Hamu.

Zanimljivo je da 'čekičarima' nije bio u kadru Kurt Zouma. Klub je naveo da je Zouma ozlijeđen, ali je vjerojatnije da su ga izostavili zbog bure koja se podigla oko njegovog incidenta u kojem je udarao svoju mačku. Trener David Moyes je najavio da će Zouma biti u kadru za utakmicu s Leicesterom, ali javnost nije dobro dočekala tu odluku. 

 

Vaša reakcija na temu