Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka BIVŠI TRENER HAJDUKA ZAVAPIO: Bilo bi čudo da se Dinamo spasi!

BIVŠI TRENER HAJDUKA ZAVAPIO: Bilo bi čudo da se Dinamo spasi!

'Normalno je da su navijači uznemireni'

Dinamo iz Bukurešta na pragu je ispadanja iz rumunjske lige. I to drugi put u klupskoj povijesti. Dva kola prije kraja Lige za ostanak Dinamo se nalazi na pretposljednjem mjestu u vrlo teškoj situaciji. 

Nakon domaćeg remija s Voluntarijem (1:1) navijači su bili bijesni, a težinu situacije opisao je Željko Kopić, aktualni trener rumunjskog velikana. 

- Bila je to za nas ključna utakmica. U posljednjih nekoliko utakmica imali smo dobrih trenutaka, ali nismo bili na najvišoj razini 90 minuta. Zato se i nalazimo u ovoj situaciji. Bilo bi čudo da se spasimo - rekao je Kopić, a potom se dotakao bijesa navijačkog puka. 

- Mislim da je normalno da su navijači uznemireni. Vole ovaj klub, navijaju za njega, uvijek su uz momčad. Idu s nama na sva gostovanja i normalno je da budu razočarani. Igrači se žele boriti, uz njih sam svaki dan. 

Do kraja sezone Dinamo čeka gostovanje kod Universitatee Cluj te domaći ogled protiv UTA-e. 

Tablice omogućuje Sofascore
Vaša reakcija na temu