Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Darko Dražić: Predsjednik Imotskog mi je kazao da je gradonačelnik poručio 'ako ću već davati novac, onda ću imati i svog trenera'

Darko Dražić: Predsjednik Imotskog mi je kazao da je gradonačelnik poručio 'ako ću već davati novac, onda ću imati i svog trenera'

Kod mene ne igraju 'rodijaci' - kazao nam je sada već bivši trener Imotskog

Darko Dražić više nije trener Imotskog, a u javnosti su se pojavila različita tumačenja njegova odlaska. Od onoga da je to posljedica lošeg rezultata do priče da je u sve prste umješao gradonačelnik Ante Đuzel. Kontaktirali smo jutro Dražića, koji je bio vrlo jasan...

- Došao sam na kavu s predsjednikom kluba da se dogovorimo oko puta na sljedeću utakmicu. Igrači su prethodno najavili štrajk ukoliko im se ne isplati plaća. Najavili su da će uredno trenirati, ali je upitno odigravanje utakmice. U tom razgovoru mi je predsjednik Marko Grubišić kazao da je gradonačelnik poručio 'ako ću već davati novac, onda ću imati i svog trenera' - kaže Dražić, pa nastavlja:

- 'Ako je to tako, ja ću otići zbog igrača', odgovorio sam mu. Znate, ja nisam trener kod kojega će igrati 'rodijaci' - konkretan je bio Dražić.

Prepričao nam je i loša iskustva sa sportskim direktorom, a mi smo ga pitali i o rezultatu...

- Nisam ja radio selekciju, a određeni pomaci u igri su bili vidljivi. Velika satisfakcija su mi nakon svega bile i poruke podrške koje sam primio od igrača.

Dražić pamti velike nogometne trenutke, poput nastupa u prvoj povijesnoj utakmici Hrvatske protiv SAD-a, a Imotski će očito ostati jedna od epizoda kojih se neće baš rado sjećati.   

Vaša reakcija na temu