Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka DAVOR MLADINA: Žao mi je što je Hajduk ispao iz utrke, očito je neki dubinski problem ovdje!

DAVOR MLADINA: Žao mi je što je Hajduk ispao iz utrke, očito je neki dubinski problem ovdje!

'Odigrali smo relativno hrabro'

Trener Rudeša Davor Mladina ovako je prokomentirao poraz od Hajduka (5:1) na Poljudu.

- Odigrali smo relativno hrabro. Bolja momčad je pobijedila. Stvorili smo neke šanse. Kvaliteta Hajduka je presudila. Dosta smo se trudili, pokušali stvoriti neki broj šansi. Ne mogu reći da smo častili Hajduk, već su oni to kvalitetom riješili. Naša orijentacija je na mlade igrače i priprema za sljedeću sezonu - rekao je Mladina, a na pitanje je li mu žao što nije sjeo na klupu Hajduka odgovara:

- O tom potom, to se trebalo dogoditi ranije, uz neko obećanje iza Balakova. Sretno Hajduku s nekim drugim trenerima.

Zbog čega Hajduk nije bio prvak?

- Ne bih volio držati predavanje. Žao mi je što je Hajduk ispao iz utrke. Očito je neki dubinski problem bio ovdje. Očekivao sam da će biti trka u troje do kraja. 

Kako ste motivirali igrače za ovu utakmicu?

- Teško, ali nije bilo lako ni Hajduku. Ispali smo, a moramo igrati. Mladi momci su željni dokazivanja - zaključio je Mladina. 

Vaša reakcija na temu