Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Dinamo minimalno slavio u baroknom gradu

Dinamo minimalno slavio u baroknom gradu

Zauzeli su prvo mjesto u ukupnom poretku

U 32. kolu SuperSport HNL-a, Varaždin je na svom terenu poražen od Dinama 0:1. 

U prvom poluvremenu Dinamo je bio opasniji protivnik. U nekoliko navrata Oliver Zelenika sjajno je reagirao i tako spašavao svoju momčad. 

Odmah u prvoj minuti drugog poluvremena Dinamo je poveo. Gabriel Vidović precizno je zapucao s vrha šesnaesterca te tako i raspoloženog Zeleniku ostavio nemoćnim.

Do kraja susreta 'Modri' su održali stečenu prednost i upisali važna tri boda u borbi za naslov. Zasjeli su na prvo mjesto, barem dok Rijeka sutra ne odigra svoju utakmicu s Lokomotivom. U sljedećem kolu momčad Sergeja Jakirovića igra na Rujevici utakmicu koja će uvelike usmjeriti borbu za naslov. 

Varaždin još uvijek zauzima šesto mjesto u ukupnom poretku, a u sljedećoj utakmici stižu na Poljud. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu