Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivica Čavka FOTOGALERIJA: Sloga u derbiju svladala Zmaj, Barać prije Dinama vježbao jedanaesterce

FOTOGALERIJA: Sloga u derbiju svladala Zmaj, Barać prije Dinama vježbao jedanaesterce

Veliko slavlje u Kupu ih nije koštalo bodova na startu prvenstvene utrke

Sloga je na svom terenu pobijedila Zmaj iz Makarske sa 3:1 u derbiju prvog kola 1. ŽNL. Momčad iz Mravinaca je dospjela u prvi plan nakon sjajnog uspjeha u Kupu, gdje će se suprotstaviti Dinamu, a sada je na startu prvenstva odmjerila snage s glavnim konkurentom za prvo mjesto.

Nakon prvog poluvremena bez golova, poveli su Makarani u 50. minuti, a potom je Barać iz dva jedanaesterca, te Andabak donio pobjedu momčadi trenera Siniše Jalića. Sloga je glavna priča početka sezone, a veliko slavlje u Kupu ih nije koštalo bodova na startu prvenstvene utrke.

Sloga - Zmaj (M) 3:1

Strijelci: 0:1 Brnić (50.), 1:1 Barać (52. 11m), 2:1 Andabak (58.), Barać (72. 11m)

SLOGA: Vladović, Gusić, Juričić, Andabak, Kardum, Boko (od 90. Biuk), Mikelić, Katić (od 78. Vrgoč), Barać, Marović, Borozan.

ZMAJ: Brkulj, Smilović, Bilić, Brnić (od 73. Radić), Marić (od 46. I. rašić), D. Rašić, Šabić, Biuk (od 73. Selak), Ćapin, Lozina, D. Rašić

Ostali rezultati 1. kola:

Orkan - Omladinac 0:1

Poljičanin 1921 - Vinjani 3:0

Omiš - GOŠK KG 1:0

OSK - Postira Sardi 1:0

Jadran T. - Mladost P. 0:0

Vaša reakcija na temu