Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Hajdučice na Poljudu svladale Dinamo!

Hajdučice na Poljudu svladale Dinamo!

'Bijele' trenutno zauzimaju drugo mjesto tablice

U dvanaestom kolu SuperSport Prve HNLŽ hajdučice su na pomoćnom terenu Poljuda slavile protiv Dinama 2:1. 

'Bijele' su od samog početka pokazale da su kvalitetnija momčad. Pripao im je posjed, stvorile su nekoliko velikih prilika te su lakoćom otklanjale kontranapade gošći iz Zagreba. 

Nagrada za dobru igru stigla je krajem poluvremena. Brnić je poslala dugu loptu u šesnaesterac, vratarka Filipović krivo je procijenila njen let, a Bagarić mirno poentirala za domaću prednost. 

U drugom dijelu hajdučice su nastavile s dominacijom, a nije im trebalo dugo da povećaju svoju prednost. Bagarić je ukrala loptu na sredini terena te ju zatim proslijedila do Grebenar koja je u svom stilu poentirala za povećanje splitske prednosti. 

U posljednjoj minuti regularnog vremena Dinamova napadačica Grdiša iskoristila je trenutak dekoncentracije domaće posljednje linije te smanjila gostujući zaostatak. 

'Bijele' su do kraja susreta uspješno očuvale prednost i osvojile važna tri boda. Trenutno se nalaze na drugom mjestu, dok su gošće iz Zagreba četvrte u ukupnom poretku. 


Standings provided by Sofascore

Vaša reakcija na temu