Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivan Veštić podnio ostavku na mjesto predsjednika Splitskog saveza športova: Gradski sport je doveden u situaciju kaosa!

Ivan Veštić podnio ostavku na mjesto predsjednika Splitskog saveza športova: Gradski sport je doveden u situaciju kaosa!

Odlazak potpisujemo u nadi da će splitskim sportom zavladati duh olimpizma

Iz Splitskog saveza športova odaslano je danas sljedeće priopćenje:

'Ovim putem IO Splitskog saveza športova na čelu s predsjednikom Ivanom Veštićem izvještava cjelokupnu javnost o podnošenju ostavki u cilju stabilizacije i bolje budućnosti splitskog sporta.

Stručnim djelovanjem i promicanjem sportskih vrijednosti u pokušajima da se splitski sport ujedini i unaprijedi bili smo opstruirani, a gradski sport doveden u situaciju kaosa, nepovjerenja i velikih podjela.

Iza imena svih članova ovog, sada bivšeg saziva, stoje karijere i rezultati što nabolje potvrđuju sudjelovanja i brojni uspjesi na najvećim sportskim smotrama OI, europskim i svjetskim natjecanjima.

Odlazak potpisujemo u nadi da će splitskim sportom zavladati duh olimpizma, kriteriji rezultata, rada i sportske kulture!'

Predsjednik Ivan Veštić, članovi IO SSŠ-a

Vaša reakcija na temu