Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Balić pušten kući, doma ga dočekala bakljada

Ivica Balić pušten kući, doma ga dočekala bakljada

Cijela epizoda na kraju je završila uz hajdučku pjesmu

Ivica Balić je oko ponoć ipak pušten kući, gdje ga je dočekala bakljada rodbine i prijatelja koji su iščekivali njegov povratak.

U trenutku kada smo dobili poziv da se vratio, s druge strane orila je pjesmo 'Dalmacijo, moja ružo procvala...'. Hajdučko slavlje je njegovim povratkom moglo početi, a djeca, jedan od junaka pobjede Andrija, i njegov osmogodišnji brat, nastojat će cijelu ovu neugodnu epizodu što prije zaboraviti.

Hajduik je pobijedio sa 6:2, što je na kraju ipak najvažnije, ali cijela ova priča ipak je dobra pouka da se s više razumijevanja postupa u određenim situacijama kako se slične stvari nikada više ne bi ponovile.


 

Vaša reakcija na temu