Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: hajduk.hr Je li povratak opcija?

Je li povratak opcija?

Mladi napadač proteklog ljeta otišao je s Poljuda

Proteklog ljeta Mate Antunović otišao je iz Hajduka. Mladi napadač sreću je potražio u Italiji. Između nekoliko opcija odabrao je odlazak u Monzu čiji ga je projekt privukao.

U Monzi se Antunović jako dobro snašao. Do sada je odigrao 22 utakmice za mladu momčad, tzv. Primaveru, zabio je deset golova i ubilježio dvije asistencije. No, unatoč tome Monza još uvijek nije iskoristila opciju otkupa (odšteta je cca 1.2 milijun eura). Ne znači da neće, u Italiji se takve stvari uglavnom rješavaju na kraju sezone, no sve dok se to ne dogodi otvoreno je pitanje može li se Antunović vratiti na Poljud. 

Antunović je bio jedna od ključnih karika pohoda juniora 'bijelih' do finala Lige prvaka mladih. Stasiti napadač iz Otrić-Seoca zabijao je Manchester Cityju i Borussiji Dortmund, no unatoč tome nije dočekao priliku u Hajduku. 

Proteklog ljeta nudila mu se mogućnost posudbe kao i većini njegovih suigrača iz juniorske generacije, ali Antunović je odabrao drukčiji put. Hajduk na ljeto čeka velika rekonstrukcija, a vrijeme će pokazati mogu li se opet spojiti putovi Antunovića i 'bijelih'. Nešto se pita i Monza...

Vaša reakcija na temu