Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Juranović: Još uvijek sam pod stipendijom, a kada dođe ponuda na stol sve ćemo riješiti u pet minuta

Juranović: Još uvijek sam pod stipendijom, a kada dođe ponuda na stol sve ćemo riješiti u pet minuta

Da smo prošli Maccabi ili da smo se plasirali u polufinale Kupa ne bi se sve seciralo

 Josip Juranović je priključio se pripremama Hajduku nakon reprezentativne epizode na turniru u Kini, gdje je desni bek 'bijelih' odigrao utakmicu za treće mjesto protiv domaćina...

- To je veliko iskustvo, velika nagrada za igre koje sam pružao na jesen i nadam se da će biti još koji nastup za 'bijele' u budućnosti. Igrao sam tu jednu utakmicu, šteta što nismo pobijedili Kinu - započeo je Juranović, pa nastavio:

- Izgubili smo na jedanaesterce, a ja sam zabio što mi je važno za samopouzdanje. Mislim da sam se dobro prezentirao i nadam se da će tako biti i na proljeće u Hajduku.

Čini se kako mu nisu baš legle kineske navike...

- Hrana je malo čudnovata, definitivno drugačijeg okusa nego što smo mi navikli. Vidio sam u šoping centru i obješene pse pripremljene za jelo. Ne, nisam probao...

Jesen za 'bijele' nije bila uspješna...

- Da smo prošli Maccabi ili da smo se plasirali u polufinale kupa ne bi se sve ovako gledalo i seciralo. Na nama je da na proljeće uđemo što motiviraniji, dođemo na treće mjesto i pokušamo zagorčati život Dinamu i Rijeci.

Novi trener Joan Carrillo će povesti Hajduk na pripreme u Tursku...

- Meni se sviđaju njegove ideje i nadam se da će ih uspjeti prenijeti na teren. Svaki trener ima svoje ideje nadam se da će to uspjeti prenijeti na ekipu. Velika je stvar što je Ohandza ostao s nama, ali ima tu još jakih, velikih igrača. To je samo plus što je on ostao.

Trebat će nadoknaditi odlazak kapetana Kalinića...

- Veliki je to hendikep za nas. Međutim, bar na taj poziciji imamo nekoliko odličnih rješenja. Naravno, teško će biti nadomjestiti Lovru jer je bio kapetan i reprezentativac.

Njegov status oko ugovora bi se trebao brzo riješiti, s obzirom da je Juranović još pod stipendijom...

- Još sam pod stipendijskim ugovorom, a nadam se da kada dođe ponuda na stol da ćemo sve riješiti u pet minuta - zaključio je.

Vaša reakcija na temu