Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Mamić: Porazi protiv Olympiacosa i Rijeke su bili plod nesreće, ovaj protiv Splita nije

Mamić: Porazi protiv Olympiacosa i Rijeke su bili plod nesreće, ovaj protiv Splita nije

Ne treba se zamarati matematikom, jednostavno je ostao preveliki broj bodova u igri, na nama je da ih počnemo skupljati

Evo što je Zoran Mamić kazao nakon utakmice Splita i Dinama

- Čestitke Splitu na pobjedi, pokazali su agresiju, mi izuzev dvije prilike nismo pronašli način kako odgovoriti na Splitovu agresiju, dozvoljavali smo da ulaze u duel i budu blizu. To je bio osnovni problem.

Nakon poraza protiv Rijeke i Olympiacosa, Dinamo je pretrpio i poraz protiv Splita, boji li se Mamić možda otkaza?

- Sve je moguće, ali ovaj poraz je drukčiji, nesretno smo izgubili protiv Rijeke i Olympiakosa,. Danas nismo bili dobri, ali to je sastavni dio nogometa.

Kako vidi rasplet prvenstva?

- Premali je broj utakmica odigran, vjerujem u svoju momčad i da će Dinamo brzo vratiti stari ritam. Sada smo mi ti koji ganjamo, nismo navikli biti drugi ili treći. Ne mislim da je ovo danak Lige prvaka, imali smo dva hendikepa, teško je kada Sigali i Ademi nisu u momčadi, nismo uspjeli iskompezirati na najbolji mogući način. Ne treba se zamarati matematikom, jednostavno je ostao preveliki broj bodova u igri, na nama je da ih počnemo skupljati - kazao je Mamić.

Vaša reakcija na temu