Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Na pragu su ispadanja u treću ligu, a još uvijek mogu izboriti Europu!

Na pragu su ispadanja u treću ligu, a još uvijek mogu izboriti Europu!

Neobična situacija kluba osnovanog 1900. godine

Bore se za ostanak u drugoj ligi, a mogu i do Europe! Da, to je moguće. Kaisersleutern je u pitanju, njemački klub osnovan 1900. godine koji je četiri puta bio prvak Njemačke (posljednji u sezoni 1997/98).

Pet kola prije kraja druge njemačke lige Kaiserslautern nalazi se na pretposljednjem, 17. mjestu, s dva boda manje od 16. pozicije i mjesta koje vodi u razigravanje za ostanak. 

I dok ih umaraju brige oko ostanka još uvijek su u borbi za trofej koji bi im donio izlazak na europsku scenu.

Naime, 25. svibnja čeka ih finale Njemačkog kupa s Bayerom iz Leverkusena. Pobjeda u tom susretu garantira im izlazak na europsku scenu iduće sezone. No, do tog ogleda još ima dosta vremena, a najveće je pitanje hoće li u finalni duel s aktualnim prvakom Njemačke ući kao drugoligaš ili trećeligaš...

Vaša reakcija na temu