Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dražen Biljak / dizajnist.com Na znanje Bebeku: Ćosić još uvijek ozlijeđen, protiv Istre nema ni Ohandze i Ismajlija

Na znanje Bebeku: Ćosić još uvijek ozlijeđen, protiv Istre nema ni Ohandze i Ismajlija

Pod upitnikom je Savvas, a oporavio se Erceg

Hajduk sljedeći prvenstveni ispit ima protiv Istre u Puli, a taj susret sigurno preskaču ozlijeđeni Ohandza i Ismajli.

Ohandza se još nije opravio od maksimirskog derbija, kada je zamijenjen u poluvremenu, ali zanimljivo je da ozljedu od tog susreta još uvijek vuče Marko Ćosić. Pamti se da je ostao ležati u završnici, ali igra nije zaustavljena, no vratar Kalinić je spasio Hajduk od poraza. Tek potom je Ćosiću ukazana pomoć. Stoper 'bijelih' je počeo vježbati, ali je njegov nastup još neizvjestan.

Pod upitnikom je i Savvas, a dobra vijest je da se potpuno oporavio Ante Erceg, no nije poznato hoće li odmah 'u vatru', s obzirom da je dugo izostajao s treninga.

 

Vaša reakcija na temu