Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Omišani pali nakon produžetaka

Omišani pali nakon produžetaka

Prva utakmica finala doigravanja za prvaka Hrvatske

Futsal Dinamo je nakon produžetaka svladao Olmissum 6:4 u prvoj utakmici finala prvenstva Hrvatske u futsalu. Nakon 40 minuta je rezultat bio 3:3.

Prvo poluvrijeme je završeno bez golova, a onda su u nastavku poveli Omišani preko Bukovca u 27. minuti, da bi Dinamo preokrenuo na 2:1 golovima Zonjića i Novaka u 33. minuti.

Gosti su izjednačili preko Sekulića u 37. minuti, kada se okrenuo oko svog čuvara i majstorski pogodio mrežu. Potom je uslijedila nevjerojatna završnica. 

Čekol je zabio 14 sekundi prije kraja utakmice za opće slavlje dinamovaca u do vrha ispunjenoj dvorani.

No, pet sekundi prije kraja Kustura je zabio za 3:3 i išlo se u produžetke od dva puta po pet minuta.

Tamo se istaknuo Perić, postigao je dva fenomenalna pogotka u četvrtoj i petoj minuti prvog produžetka. Činilo se da je pitanje pobjednika riješeno, ali tako nije mislio raspoloženi Sekulić, koji je pogodio 1:52 sekunde prije kraja drugog produžetka i uveo opet susret u infarktnu završnicu. No, ovoga puta Omišani nisu uspjeli izjednačiti, još je Perić šest sekundi prije kraja pogodio za konačnih 6:4.

Vaša reakcija na temu