Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook OSK Otok Nigerijac na zanimjiv način ponuđen OSK-u: 'Pozovite ih na suđenje...'

Nigerijac na zanimjiv način ponuđen OSK-u: 'Pozovite ih na suđenje...'

Riječ je o 28-godišnjem napadaču Ezeu Isiochi, a njegov menadžer se očigledno poslužio Google Translateom

Da dalmatinskim nogometnim niželigašima, nigerijski nogometaši mogu itekako biti od pomoći, uvjerili smo se na primjeru crnoputog trojca u dresu Šibenika. Nwolokor, Solomon i Okechukwu stigli su na posudbu iz Rijeke, a na Šubićevcu pružaju odlične partije.

Međutim, zanimljiv slučaj se dogodio u otočkom OSK-u. Na adresu trećeligaša je stigao faks pomalo čudnog sadržaja. Poslao im ga je nigerijski nogometni 'izviđač' (vjerojatno skaut), koji je, lako je shvatiti, uz upotrebu Google Translate ponudio otočkom klubu jednog napadača, te im dao poveznicu na YouTube s najboljim potezima njegovog pulena. Čak je ponudio klubu platiti avionsku kartu, a od vodstva OSK-a traži tek da ga pozovu na probu. Riječ je o 28-godišnjem Ezeu Isiochi, uspjeli smo pronaći i njegov videoisječak, ali ne možemo reći kako nas je pretjerano oduševio.

Menadžer Ikechi Ogbonna piše kako u ponudi ima još četiri 'top' napadača...


Vaša reakcija na temu