Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nogometna delegacija posjetila doktora Belamarića

Nogometna delegacija posjetila doktora Belamarića

Predsjednik Stručne komisije Ivan Gudelj, instruktor Zdravko Marić, tajnik Dino Knezović i tehnički tajnik druge momčadi Hajduka Roko Pezelj odnijeli su mu darove

Nogometna delegacija Hajduka i Nogometnog saveza Županije splitsko-dalmatinske posjetila je dr. Milivoja Belamarića u staračkom domu na Zenti.

Predsjednik Stručne komisije Ivan Gudelj, instruktor Zdravko Marić, tajnik Dino Knezović i tehnički tajnik druge momčadi Hajduka Roko Pezelj tom prigodom su mu odnijeli brojne darove, među ostalim i monogrefiju Saveza, te monografiju Hajduka tiskanu u prigodi 100. rođendana.

Belamarić je dugo vodio brigu o zdravlju brojnih generacija Hajdukova pomlatka, a pomagao je i kod selekcijskih procesa Saveza, gdje je ostavio neizbrisiv trag. Kažimo još da se silno obradovao ovom posjetu, gdje su se djelatnici Hajduka i Saveza zadržali s njim u podužem razgovoru, gdje su evocirali uspomene na davne nogometne dane.   

Vaša reakcija na temu