Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Poraz od Engleske gura Hrvatsku u društvo s Njemačkom

Poraz od Engleske gura Hrvatsku u društvo s Njemačkom

Prvi gol Engleska je jučer zabila nakon dugog auta kojeg je izveo Joe Gomez

Porazom od Engleske na Wembleyju hrvatska nogometna reprezentacija ispala je iz Elitne skupine Lige nacija. To u prijevodu znači da će u idućoj sezoni Hrvatska igrati u Diviziji B, a osim Hrvatske iz Divizije A u niži rang ispali su Njemačka, Island i Poljska. Sigurno je da će u idućoj sezoni u Diviziji B biti i Austrija i Wales, a ostali sudionici bit će poznati u iduća dva dana kada se odigraju posljednje utakmice u ostalim skupinama.

Prvi gol Engleska je jučer zabila nakon dugog auta kojeg je izveo Joe Gomez. Engleski mediji otkrivaju tajnu njegovog dugog bacanja lopte iz auta. Naime, proteklog ljeta njegov Liverpool, odnosno Jurgen Klopp odlučio se angažirati trenera za bacanje auta! To je 42-godišnji Danac Thomas Gronnemark koji drži svjetski rekord u bacanju lopte iz auta. Danac je loptu bacio 51.33 metra! 

- Kada sam ga upoznao odmah sam odlučio da ga zaposlimo. Njegov rad već je vidljiv, a i igrači ga vole - komentirao je Klopp, a Gronnemarkov rad osjetila je jučer i Hrvatska...

Vaša reakcija na temu