Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Suton: Bit će dosta mučenja ove sezone, u napadu nam nedostaje lepršavosti i individualne kvalitete

Suton: Bit će dosta mučenja ove sezone, u napadu nam nedostaje lepršavosti i individualne kvalitete

Izdvojio bih možda Nacional kao prvog favorita, a svi ostali će biti 'alpari'

Malonogometaši Split Tommyja pobjedom su otvorili sezonu. Na Gripama su slavili protiv Potpićana, a evo što je nakon tog dvoboja kazao kapetan Josip Suton.

- Najvažnija su tri boda, dosta smo se mučili, pogotovo u napadu. U obrani dobro igramo, usvojili smo zakonitosti novog trenera, ali prema naprijed nam fali lepršavosti i individualne kvalitete. Toga smo svjesni - započeo je Suton, pa nastavio:

- Bit će dosta ovakvih teških utakmica i mučenja ove sezone, nadam se da će nas publika i u budućnosti ovako podržati jer neće lako biti dobivati stalno ovako utakmica. Međutim, nismo primili pogodak i to će nam biti snaga ove sezone.

Momčad je gotovo pa nova, nema Jelovčića, Brazilaca Neta, Genarija, Davija, Bajrušovića...

- Šest je novih igrača i novi trener, trebat će nešto vremena da se sve posloži. Puno drugačijih je stvari. Možda će nam trebati i više nego cijela sezona da se sve poklopi. Nadam se da će što prije sve 'leći' igračima.

Međutim, vremena je malo, već idući tjedan je na rasporedu derbi protiv makarskog Novog vremena...

- Pokušat ćemo pobijediti, ali Uprava nije stavljala nikakva imperativ pred nas. Pokušavamo stvoriti neke nove igrače, najvažnije je izvući pozitivan rezultat u Makarskoj.

Prvenstvo bi moglo biti nikad izjednačenije...

- Izdvojio bih možda Nacional kao prvog favorita, a svi ostali će biti 'alpari'. Nikad izjednačenije nije bilo. Bit će zanimljiva borba i nadamo se play-offu. Ne odustajemo od visokih ciljeva, ali bit će teško.

Vaša reakcija na temu