Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Svi koji želite postati policajci ili policajke, dođite 22. veljače ispred zgrade Policijske uprave...

Svi koji želite postati policajci ili policajke, dođite 22. veljače ispred zgrade Policijske uprave...

U četvrtak će se na Danu otvorenih vrata promovirati rad Srednje policijske škole 'Josip Jović'

PU splitsko-dalmatinske je poslala sljedeću obavijest:

- Obavještavamo Vas da će se u četvrtak, 22. veljače 2018. u  sjedištu Policijske uprave splitsko-dalmatinske (Split, Trg Hrvatske  bratske zajednice 9) održati Dan otvorenih vrata, kojom prilikom će se promovirati rad Srednje policijske škole 'Josip Jović', u cilju informiranja mladih do 28 godina života o uvjetima za upis u program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka za 2018/2019. godinu.

Ispred zgrade sjedišta Policijske uprave od 10:00 do 15:00 sati bit  će postavljeni info pultevi s opremom i tehnikom koju policija koristi u svakodnevnom radu, na kojima će se građani moći upoznati sa svim segmentima rada i rodovima policije (temeljna, kriminalistička,  prometna, granična i interventna policija, protueksplozijski odjel,  prevencija), te razgovarati s policijskim službenicima o temama za  koje pokažu interes.

Ukoliko ste završili srednju školu u četverogodišnjem trajanju,  hrvatski ste državljanin/državljanka, mlađi ste od 28 godina i imate  želju postati policajac/policajka, pozivamo Vas da  22. veljače  dođete ispred Policijske uprave, gdje ćete dobiti sve potrebne informacije.


Također, pozivamo i sve ostale građane koji imaju želju upoznati se s radom policije da nam se pridruže na Danima otvorenih vrata!


Vaša reakcija na temu