Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Dinamo dobio i sve je u redu, a sjećate li se hajke nakon utakmice protiv Hajduka?

VIDEO: Dinamo dobio i sve je u redu, a sjećate li se hajke nakon utakmice protiv Hajduka?

Zanimljivost iz Gorice

U 30. kolu SuperSport HNL-a Gorica je na domaćem terenu poražena od Dinama 0:2 i ne vidimo da se danas itko pita kako je to domaćin pao, odnosno je li itko mogao bolje reagirati. Pogotovo Maloča i vratar Banić, koji su bili na meti hajke u vrijeme dok je Hajduk bio izgledan kandidat za prvo mjesto.

Eto, pogledajte sad drugi pogodak, postigao ga je Marko Bulat iz daljine. Je livratar Banić mogao bolje reagirati? Ah ne, nije ni bitno, kao ni to kako je ispala cijela obrana kod prvog gola. Ne igra se protiv 'bijelih', nego 'plavih'... 

Utakmice HNL-a možete gledati na MaxSport kanalu Hrvatskog Telekoma, kao i emisiju koja ide svako kolo nakon posljednjeg susreta.

Vaša reakcija na temu