Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Hadžiabdić: Hajduk me potjerao jer sam s rukom na srcu pjevao jugoslavensku himnu

VIDEO Hadžiabdić: Hajduk me potjerao jer sam s rukom na srcu pjevao jugoslavensku himnu

Igrao je finale Kupa, iako je dva dana ranije sahranio kćer

Nekadašnji Hajdukov desni branič Mili Hadžiabdić (60) gostovao je u emisiji 'Mojih top 11' s Nebojšom Petrovićem, te, među ostalim, govorio i o periodu u Hajduku.

Hadžiabdić je bio starter za 'bijele' u finalu Kupa 1991. godine, kada je Hajduk osvojio zadnji Kup Jugoslavije protiv Crvene zvezde u Beogradu. Igrao je, iako je pokopao kćer samo dva dana prije finala.

Nakon toga se dogodio rat i otišao je s Poljuda.

- To su meni bili možda zadnji dani karijere. Znao sam što se događa. Na tom sam finalu stavio ruku na srce i pjevao jugoslavensku himnu. Zbog toga sam otjeran iz Hajduka, znam i odakle je došla naredba, sve znam, ali to je život. Sa životom se moramo boriti, ali ne da itko uzme istinu, a ovo je moja istina - rekao je u emisiji Hadžiabdić pa dodao:

- Znam da sam u pravu sve što pričam. Od prvog trenutka kad je počeo intervju pa do ovog trenutka, sve sam govorio istinu.


Vaša reakcija na temu